Άνοδος στην Β' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, για το παιδικό του Παναιγιναϊκού!


Παναιγιναϊκός. Δελτίο Τύπου.
Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της ΕΣΚΑΝΑ στις 03-06-2020 και λόγω διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού, ο Παναιγιναικός στις 09-03-2020 ήταν πρώτος στον 4ο όμιλο της β φάσης Γ' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ με ρεκόρ στη Β' φάση 4 νίκες 0 ήττες.
 
Πρώτη φορά ομάδα του νησιού μας αναβαίνει κατηγορία στο πρωτάθλημα Β' Παίδων. Στις 09-03-2020 το τελευταίο παιχνίδι της Β' φάσης με την Ακαδημία Νοτίων Προαστίων στην Γλυφάδα το τελικό σκορ ήταν 54 - 76 υπέρ του Παναιγιναϊκού. Τα δεκάλεπτα 14-16-. 10-9. 12-20, 18-30. Οι πόντοι Παναιγιναϊκός - Φιλιππος Τζιτζης, Συμεονάκης, Τριανταφύλλου 9 1 τρίποντο, Λατσούνης 4, Ρουμπάς 25, Τζίτζης Ιωάννης, Καλαμάκης 11 1 τρίποντο, Γκρινεζος 2, Πετρίτης 2, Λορέτζος Αντώνης, Καλομοίρης 8, Στάθης Ηλίας 16, Τζίτζης Γιώργος.
 
Το ματς πριν την διακοπή χωράει κριτική μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο, όπου οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του παναιγιναιου βρήκε ρυθμό έπαιξε πολύ γρήγορα και ξέφυγε στο σκορ.
 
Αρχές Μαρτίου η ομάδα είχε ρυθμό ταχύτητα φυσική κατάσταση ευστοχία και ήταν έτοιμη για τα 2 υπόλοιπα παιχνίδια με Αιξωνή και Σαλαμίνα εκτός. Η μοναδική ομάδα που έπαιξε όλη τη Β' φάση εκτός της φυσικής έδρας στην Αίγινα και έπαιξε όλα τα παιχνίδια στον Πειραιά και στην Αθήνα.
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί ιδιαιτέρως για το παιδικό τμήμα και την φετινή χρονιά 2019 -2020 την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, τους κυρίους: Χατζηκωσταντίνου Γιώργο, Στουραΐτη Γεώργιο, Κυριάκο Κλώνο, Λαμπαδάριο Στυλιανό για την τεράστια συνεισφορά τους στην άνοδο της ομάδας μας. Ευχαριστεί όλους τους γονείς των αθλητών για την συμμετοχή τους και την συνεισφορά τους ειδικά στους αγώνες της β φάσης που ήταν όλοι εκτός Αίγινας.
 
Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια τους αθλητές πρωταγωνιστές των γηπέδων της ΕΣΚΑΝΑ, όπου από πέρασε ο Παναιγιναϊκός πήρε συγχαρητήρια για την αθλητική απόδοση του και το αθλητικό του ήθος.
 
Η ομάδα αυτή ήταν ένα δημιούργημα του συλλόγου μας τα τελευταία 7 χρόνια από το 2013, όταν ήρθαν και ξεκίνησαν και δούλεψαν σ αυτή την ομάδα οι προπονητές: Αποστόλης Γερογιάννης, Κότσιφα Μαρία, Χρυσικόπουλος Βαγγέλης, Κάτσας Σπύρος και Γκίκας Γιώργος.
 
Ευχαριστεί επίσης το άλλο ιστορικό σωματείο της Αίγινας, τον Σαρωνικό, για την ομαλή μεταγραφή κάποιων παικτών από τον Σαρωνικό στον Παναιγιναϊκο τα τελευταία χρόνια.
 
Τέλος, με πολύ σκληρή δουλειά, επιμονή, πολύ προπόνηση σε γήπεδο μόνο ανοικτό με βροχή με ζέστη, με βροχές, με κοτσιλιές ή χωρίς κοτσιλιές, σπάνιο, καταφέραμε το ακατόρθωτο για τα δεδομένα της Αίγινας. Φέτος άλλαξε η μορφολογία της προπόνησης σε όλα τα επίπεδα και αυτό φάνηκε στο ότι η ομάδα πάλεψε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, χωρίς να παρατήσει κανένα και μάλιστα πολλά από αυτά τα κέρδισε στο τέλος .
 
Στη μνήμη των παιδιών και της ομάδας θα μείνουν όλα τα παιχνίδια χαραγμένα αλλά πιο πολύ τα 2 παιχνίδια με Ολυμπιακό στην Αίγινα με 200 άτομα στην εξέδρα όπου η ομάδα μας κέρδισε καθαρά και δίκαια 20 πόντους διαφορά και το παιχνίδι στο ΣΕΦ στο δεύτερο γύρο όπου η ομάδα μας κέρδισε καθαρά και δίκαια 20 πόντους πάλι, χωρίς την υποστήριξη η βοήθεια κανενός. Μια ομάδα που κέρδιζε παντού με τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος μια ομάδα πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Οι παίκτες του Παναιγιναϊκού που βοήθησαν το παιδικό σ' αυτή μεγάλη νικηφόρα συμμετοχή του τη χρόνια 2019-2020 ήταν οι ακόλουθοι: Καλαμάκης Λουκάς, Γκρινέζος Κώστας, Ρούμπας Γιάννης, Τζίτζης Ιωάννης, Καλομοίρης Κωσταντίνος, Λατσούνης Βαγγέλης, Πετρίτης Σπύρος, Γρυπαίος Αντώνης, Στάθης Ηλίας, Τριανταφύλλου Μηνάς, Λορέτζος Αντώνης, Συμεονακης Σώζος, Στέλιος Γκαρης, Χαλδαίος Κυριάκος, Νίκας Μιχάλης, Παντοφλίδης Λευτέρης, Πιτσούλης Αντώνης, Πιπίνης Μιχάλης, Αλυφαντής Λευτέρης, Καλέας Παναγιώτης, Κουτσούκης  Φίλιππος, Τζίτζης Γιώργος.
 
Η ομάδα μας εκ της προκήρυξης της Β' Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, πρέπει πλέον να παίζει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μόνο σε κλειστό γήπεδο. Μια καινούργια σεζόν με χίλια δυο θέματα, θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη, με ελπίδα και αισιοδοξία θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο μπάσκετ της Αίγινας, με σχέδιο, με όραμα, με αποτέλεσμα, για όλα τα παιδιά της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png