Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Πειραιά. Στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας η Α.Ε. Σαρωνικός.


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού κέντρου στο Νέο Ικόνιο Περάματος, η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά. Η Α.Ε. Σαρωνικός μετά τον υποβιβασμό της στην Β’ Πειραιά, επανήλθε την περασμένη σεζόν στην Α’ Κατηγορία και ο διαχωρισμός των δυο ομίλων την βρήκε στον 1ο όμιλο. Εκεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει για την σεζόν 2019-2020 τις εξής ομάδες: Προοδευτική, Ατρόμητος Πειραιά, Α.Ε. Περάματος, Αμφιάλη, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα, Νίκη Ρέντη, Αστέρας Κερατσινίου, Παννεαπολικός, Ατρόμητος Κερατσινίου, Δόξα Πειραιά, Ίκαρος Καλλιθέας, Αστυπάλαια Κορυδαλλού, και Α.Ε. Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η αυλαία του πρωταθλήματος θα ανοίξει το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου.

Ο προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο, αμέσως μετά τον διαχωρισμό των ομίλων, μίλησε στο Aegina Portal για τους φετινούς στόχους της ομάδας. ‘Πρωταρχικός στόχος για την φετινή σεζόν είναι η ομάδα να αποφύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα play out, ώστε να δώσει την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές. Σκοπός μας να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ελκυστικό και ανταγωνιστικό για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' Πειραιά. Η επόμενη μέρα της κλήρωσης των ομίλων μας βρίσκει μαζί με δυνατά ονόματα και ιστορικά σωματεία. Ο καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και συγκροτημένοι, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας', κατέληξε ο νεαρός τεχνικός.

Ο νησιωτικός σύλλογος στην προσπάθεια του για ενίσχυση, πραγματοποίησε τέσσερις μεταγραφές. Πρόκειται για τους Γιάννη Κάππο (μεσοεπιθετικός) ο οποίος αποκτήθηκε από την Κύπρο Κορυδαλλού (έχει αγωνιστεί επίσης σε Δόξα Πειραιά, Ήφαιστο, Δόξα Πειραιά), Μαλντίν Λαλάι (επιθετικός) ο οποίος ήρθε από τον Αστέρα Νίκαιας, Βασίλη Καλλικάντη (μέσος) ο οποίος αποκτήθηκε από τον Αία Σαλαμίνας (έχει παίξει επίσης σε Ένωση Ρέντη, Κύπρο Κορυδαλλού, Ατρόμητο Πειραιά) και Γιάννη Κούτρο (επιθετικός), ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Γλυκά Νερά, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Πανναξιακό, Φωστήρα Ταύρου και Α.Ο. Γλυφάδας.

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά, με την Α.Ε. Σαρωνικός να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού της α’ φάσης, Α.Σ. Κωφών-Οδηγήτρια (14/9). Οι αγώνες της β’ φάσης θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου. Στον 2ο όμιλο της Α' Κατηγορίας συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Αμπελακιακός, Αίας Σαλαμίνας, Α.Ο. Χαλκηδών, Καραβάς, Χαραυγή, Ελλάς Ποντίων, Νέοι Ευγενείας, Ηρακλής Νικαίας, Δραπετσώνα, Θύελλα Μοσχάτου, Αετός Κορυδαλλού, Καστέλλα, Δίας Κορυδαλλού, Α.Σ. Ποντίων.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της Α.Ε. Σαρωνικός: 1η. Ατρόμητος Πειραιά (εκτός), 2. Αστυπάλαια Κορυδαλλού (εντός), 3. Ατρόμητος Κερατσινίου (εκτός), 4η. Νίκη Ρέντη (εκτός), 5η. Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού (εντός), 6η. Ίκαρος Καλλιθέας (εκτός), 7η. Προοδευτική (εντός), 8η. Παννεαπολικός (εκτός), 9η. Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα (εντός), 10η. Α.Ε Περάματος (εντός), 11η. Δόξα Πειραιά (εκτός), 12η. Αμφιάλη (εντός), 13η. Αστέρας Κερατσινίου (εκτός).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png