Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Α.Ε. Σαρωνικός 2-4. Για την 18η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 18η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε της Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού εκτός έδρας με 4-2, με πρωταγωνιστή τον Κούτρο ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα. Οι νησιώτες του Θανάση Μπακόμητρου στο γήπεδο του Κορυδαλλού δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της τοπικής ομάδας, καθώς προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-0, με τον Κούτρο να πετυχαίνει χατ τρικ. Ο 29χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπακόμητρου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στο 22ο λεπτό ο ίδιος παίκτης μετά από ασυνεννοησία του πορτιέρο των γηπεδούχων με τους αμυντικούς, 'έκλεψε' την μπάλα και με πλασέ σημείωσε το 0-2, και στο 34ο λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αφού πρώτα πέρασε και τον τερματοφύλακα σε κενή εστία πέτυχε το 3ο προσωπικό του τέρμα στην συνάντηση. Αυτό ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους οι οποίοι έδειξαν τεράστια αμυντικά κενά, να μειώνουν στο 55 με τον Χρυσάφη. Με την συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού, ο Νεκτάριος Μπακόμητρος με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά και από περίπου 40 μέτρα απόσταση, νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-1, με τον Χρυσάφη στο 75ο λεπτό να μειώνει σε 4-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Κούτρος πέραν τα τρία τέρματα που σημείωσε, είχε και δύο δοκάρια. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Βογιατζιδάκη και Παρισσόπουλο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα, Πασβαντόπουλος (86' Γκαρής Ν.), Γκοτσούλιας, Αγγελάκης, Καλικαντής, Λαλάι, Κάππος (75' Σαπάνι), Ρούσσος (80' Φεϊζούλα), Μπακόμητρος Ν, Κούτρος (70' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-1, Αμφιάλη-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-1, Αστέρας Κερατσινίου-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-1, Προοδευτική-Παννεαπολικός 7-1 και Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Περάματος 3-0. Την Δευτέρα (16.00) θα παίξουν η Δόξα Πειραιά με την Νίκη Ρέντη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png