Η Αίγινα τιμώμενη περιοχή, στην έκθεση Sea & Tourism Expo. Πρόσκληση συμμετοχής, από τον Δήμο Αίγινας και την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας.

Επαγγελματική Ένωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Στο πλαίσιο των εκθέσεων Sea & Tourism Expo και Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2020, που θα πραγματοποιηθούν 6, 7 και 8 Μαρτίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi, το νησί μας, η Αίγινα, θα είναι η τιμώμενη περιοχή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η Sea & Tourism Expo, είναι η πρώτη εξειδικευμένη έκθεση που αφορά τον κλάδο της Ενοικίασης Σκαφών. Μηχανοκίνητα, ιστιοπλοϊκά, chartering, φουσκωτά, αλλά και μικρότερα σκάφη για ημερήσιες εκδρομές και συμπληρώνεται με σχολές αυτόνομης κατάδυσης και Watersports, εξοπλισμό για θαλάσσιες δραστηριότητες, δήμους, ιδιωτικές μαρίνες και καταλύματα. Η επισκεψιμότητα της έκθεσης πέρυσι, έφτασε τους 35.000 επισκέπτες, ενώ φέτος αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας, την Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας και τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Αίγινας, θα συμμετάσχει στην έκθεση με ένα περίπτερο 40 τ.μ. Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, έως 14 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία, είτε με διαφημιστικό υλικό. Το κόστος της συμμετοχής θα είναι συμβολικό.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6944378565 και στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png