Η εκδήλωση για την Βασιλόπιτα της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.


Στον ιερό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, η καθιερωμένη εκδήλωση για την Βασιλόπιτα της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με κάλαντα και ύμνους των ημερών από την παιδική χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης, υπό τη διεύθυνση του πρωτοπρεσβύτερου, πατέρα Νικολάου Γαρυφάλλου. Ακολούθησε ο προλογισμός της εκδήλωσης από τον Γενικό Αρχιερατικό Επόπτη, αρχιμανδρίτη, πατέρας Αμφιλόχιο Γελαδάκη και χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη.

Ακολούθησε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς, ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, η κοπή της Βασιλόπιτας και η ανταλλαγή ευχών για την νέα χρονιά. Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν κατέστη δυνατή η λήψη του συνόλου της ομιλίας του Σεβασμιώτατου. Στην εκδήλωση συμμετείχε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ υπό την διεύθυνση της κυρίας Ελένης Αθανασοπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png