Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αίγινα. [upd] Επανήλθε.


Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στην Αίγινα στις 14.20 το μεσημέρι. Μετά από μερικές βυθίσεις η ηλεκτροδότηση διακόπηκε.

[upd] Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη είπε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το πρόβλημα έχει προκύψει από μία βύθιση του ρεύματος. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο ποια σημεία της Αίγινας συνολικά έχουν επηρεαστεί. Επίσης συμπλήρωσε ότι δεν αποκλείεται το πρόβλημα να προέρχεται από καταιγίδα που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε σημεία από τα οποία ηλεκτροδοτείται η Αίγινα.

[upd]  Η εικόνα που παρουσιάζει η παραλία της Αίγινας είναι μικτή. Κάποια καταστήματα έχουν ρεύμα, ενώ κάποια άλλα όχι. Επίσης ανάλογη είναι και η εικόνα στο κέντρο του νησιού.

[upd] 14:59:54 Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριο Γιώργο Σκαλτσιώτη υπήρξε η ενημέρωση ότι η βλάβη προέρχεται από τα Μέθανα, αλλά δεν υπάρχει ακριβής εικόνα για την έκτασή της και άρα για τον χρόνο αποκατάστασής της. Αυτή τη στιγμή ενεργοποιήθηκε η γεννήτρια στο λιμάνι της Αίγινας.

[upd] 15:42:18 Επανήλθε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png