Στην περιοχή του Μαραθώνα θα συνεχιστεί η εκτέλεση των αμετάκλητων πρωτοκόλλων κατεδάφισης, αυθαίρετων κατασκευών εντός αιγιαλού.


Την έγκριση διάθεσης συνεργείου από τρίτους για εκτέλεση αμετάκλητων πρωτοκόλλων κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών, εντός αιγιαλού, στην περιοχή του Μαραθώνα αποφάσισε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



Η απόφαση αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ότι: "Εγκρίνουμε τη διάθεση συνεργείου από τρίτους, καθόσον οι αυθαίρετες κατασκευές βρίσκονται εντός κοινοχρήστου χώρου- αιγιαλού και ορίζουμε ως ημερομηνία εκτέλεσης της κατεδάφισης των αμετάκλητα αυθαίρετων κατασκευών , όπως αυτές περιγράφονται στο με αρ. 7/2000 πρωτόκολλο κατεδάφισης και θα υποδειχθούν επί τόπου από την αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά- Νήσων και Δυτικής Αττικής, στη θέση "Μαραθώνας" Αίγινας του Δήμου Αίγινας , την 26-02- 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.00 π.μ."


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png