Την έλλειψη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα σχολεία της Αίγινας, κατήγγειλε ο κ. Σωκράτης Δούκας.


Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας δεν εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα σχολεία της Αίγινας. Το πρόβλημα είναι γνωστό, καθώς κατά την άφιξη και αποχώρηση των μαθητών από τα σχολεία του νησιού, οι μαθητές κινδυνεύουν από την ανεξέλεγκτη, μαζική κίνηση των οχημάτων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κύριος Δούκας, που είχε αναφερθεί με συχνότητα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου στο θέμα, καταδεικνύοντας το πρόβλημα, αλλά και προτείνοντας λύσεις, είπε συγκεκριμένα: "Τα σχολεία ξεκίνησαν, δεν υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για άλλη μια φορά στα σχολεία, αυτό που φωνάζουμε τόσα χρόνια. Στην άφιξη και στην αποχώρηση των μαθητών δεν υπάρχει τίποτα. Αλαλούμ, όταν θα γίνε το ατύχημα, τότε θα τραβάμε τα μαλλιά μας".

Μάλιστα, ο κύριος Δούκας έκανε πρόταση στον πρόεδρο, ώστε το ζήτημα της υγείας στην Αίγινα, να έρθει ως θέμα σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Σε άλλο σημείο έκανε λόγο για υποβάθμιση της πολιτικής προστασίας και κατηγόρησε την διοίκηση του δήμου για αργοπορία στη παρουσίαση του σχεδιασμού. Για το θέμα θα υπάρξει εκτενέστερη αναφορά σε άλλη δημοσίευση, με τα όσα είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας και τα όσα απάντησε σχετικά ο κ. Γιάννη Ζορμπάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png