Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης στην εκδήλωση για την πίτα του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας.

 
Στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας, παραβρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος. Την παρακολούθησαν οι βουλευτές της Ν.Δ. κ. Νόνη Δούνια, ο Νικόλαος Μανωλάκος, ο κ. Ιωάννης Μελάς, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων  κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρος Σπυρίδων και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γιάννης Βουτσινάς.

Τα μέλη σου συλλόγου, τους εκπροσώπους άλλων φορέων και συλλόγων του νησιού, καλωσόρισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Νίκος Αλυφαντής, που ευχήθηκε για την νέα χρονιά. Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Μαριλένα Γιαννούλη.

Ο κλήρος του νησιού τέλεσε την κοπή της πίτας, μετά το τέλος της οποίας, ο αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος Γελαδάκης μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.
 
Ακολούθησε η ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη η οποία περιελάμβανε μία συνοπτική παρουσίαση ζητημάτων που αφορούν στις προτεραιότητες του υπουργείου. Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός, από την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων  κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, η οποία μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη. Η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη διατύπωσε την πρόθεση της Περιφέρειας να στηρίξει την πρωτογενή παραγωγή, σημειώνοντας ότι έχει πολλές δυνατότητες στην αύξηση της εργασίας, του ακαθάριστου εγχώριου προιόντος και μπορεί να προσφέρει στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, επίσης, οι βουλευτές κ. Ιωάννης Μελάς, Νικόλαος Μανωλάκος και Νόνη Δούνια. Επίσης αναγνώστηκε επιστολή του κ. Κώστα Κατσαφάδου που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, ενώ ευχές και χαιρετισμούς απέστειλε και ο βουλευτής κ. Θοδωρής Δρίτσας που επίσης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.
 
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον κ. Σπύρο Σπυρίδων, τον κ. Γιάννη Βουτσινά και τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία του γεωπόνου κ. Κώστα Μίχου για το σύστημα ευφυούς γεωργίας.
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Πτερούδης και Δημήτρης Καραγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Μούρτζης, Καίτη Σαλπέα, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας κ Νίκος Σταμπουλής, ο κύριος Χρήστος Χιώτης, πρόεδρος του Σωματείου των Επαγγελματιών Αλιέων της Αίγινας, από την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας ο κ. Θεόφραστος Ιωαννίδης και κ. η Ζέτα Γκούτου, μέλη των αγροτικών συλλόγων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png