Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα στην Αίγινα, ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες.

 
Στους 23°C έφτασε η θερμοκρασία σήμερα το μεσημέρι στην Αίγινα, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας, παραμένοντας σταθερά στα ίδια επίπεδα θερμοκρασίας με τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα στο νησί. Ωστόσο, αυτό που διαφαίνεται σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία από την ίδια πηγή είναι ότι οι υψηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν και θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο προς το τέλος της νέας εβδομάδας, αφού από την Πέμπτη θα φτάσουν τους 26°C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για αύριο Κυριακή η θερμοκρασία στην Αίγινα θα φτάσει τους 22°C τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν νωρίς το πρωί από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως τέσσερα μποφόρ, από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς που δεν θα ξεπεράσουν τα τρία μποφόρ.
 
Ο καιρός βελτιώνεται ακόμη περισσότερο την Δευτέρα, όπου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια όλη την ημέρα και η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέβει στους 24°C τις θερμές ώρες της ημέρας στην Αίγινα. Οι άνεμοι τις πρωινές ώρες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως τέσσερα μποφόρ ενώ από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς που δεν θα ξεπεράσουν τα 2 μποφόρ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png