Οι μετακινήσεις προς τα νησιά δεν θα ανοίξουν στις 18 Μαΐου, διευκρίνισε ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

 
Καθώς οι ερωτήσεις που δεχόμαστε στο Aegina Portal για την άρση των μέτρων και την ελεύθερη μετακίνηση στην Αίγινα είναι καθημερινές, παραθέτουμε την σημερινή δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεόραση του Mega. Εκεί διευκρίνισε ότι η κίνηση στα νησιά δεν θα απελευθερωθεί στις 18 Μαΐου, όπως θα γίνει με τις μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε: "Μην συγχέουμε τις κινήσεις στην ηπειρωτική χώρα με την μετακίνηση προς τα νησιά, αυτό είναι κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Διότι πρώτα και πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η διασφάλιση της υγείας, ιδιαίτερα στις νησιωτικές περιοχές και ιδιαιτέρως στα μικρά νησιά, που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν υγειονομικές υποδομές".
 
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν δηλαδή η μετακίνηση προς τα νησιά ανοίξει στις 18 Μαΐου, ο κ. Πλακιωτάκης απάντησε ότι: "Όχι, δεν θα ανοίξει, δεν θα ανοίξει 18 Μαΐου" και συμπλήρωσε ότι: "Θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις τις αμέσως επόμενες εβδομάδες".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png