Δημοτικές Εκλογές 2019

Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα. Δελτίο Τύπου

Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα. Δελτίο Τύπου
Την απόφαση για συμμετοχή στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 26ης Μαίου ως Ανεξάρτητος συνδυασμός για την Κοινότητα Αίγινας ανακοινώνει σήμερα 14/4/2019 η Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα.
Είναι σε όλους γνωστό πως λίγους μήνες πριν ανακοινώθηκαν στον τύπο τα δέκα πρώτα σημεία του προγράμματος για τα μεγάλα θέματα που αφορούν την Αίγινα μας.
Πρόγραμμα που στηρίζεται στον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας μιας κοινότητας, ενός ιστορικού νησιού που αποτελεί την πρώτη πρωτεύουσα του νεώτερου Ελληνικού κράτους.
Παράλληλα ο Νίκος Ευστ. Αλεξίου εκ μέρους του συνδυασμού είχε συναντήσεις με το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων Δημάρχων του νησιού.
Για εμάς “κόκκινη γραμμή” αποτελεί η ανεξαρτησία μας και η διαφάνεια των εκλογικών και μετεκλογικών διαδικασιών μακριά από κάθε είδους συμφέροντα.
Οι συναντήσεις αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα να βρεθεί κοινός τόπος με  αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους του νησιού που δεν θα έχουν συμμετοχή στις εκλογές με δικό τους ψηφοδέλτιο στην κάλπη της κοινότητας και έχουν την πρόθεση να στηρίξουν ανεξάρτητο συνδυασμό.
Κι όταν λέμε ανεξάρτητο συνδυασμό εννοούμε χωρίς κομματική ή όποια άλλη εξάρτηση.
Προχωράμε λοιπόν στις εκλογές της 26ης Μάη με δύναμη μας τις Αιγινήτισσες, τους Αιγινήτες και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες που ήδη έχουν εκφραστεί θετικά για την κίνηση μας.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο μας, με άξια στελέχη και συνεργάτες που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ατζέντα των προβλημάτων και εκκρεμοτήτων της Κοινότητας Αίγινας.
Η Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα σεβόμενη τις αρχές του πολιτικού πολιτισμού προχωρά στην ξεχωριστή κάλπη της 26ης Μαίου, όπου όλες και όλοι μπορείτε να στηρίξετε το Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μας για μια καλύτερη Αίγινα άσχετα ποιον Δήμαρχο θα επιλέξετε στην άλλη κάλπη που θα αφορά το σύνολο του νησιού.
Σας ευχαριστούμε και είμαστε υπόλογοι απέναντι στον λαό της Αίγινας και στο καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.