Δημοτικές Εκλογές 2019

Γιάννης Δελής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα".


Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Δελή με τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας για την Αίγινα" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα το 1965 στον Πειραιά, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια ζω μόνιμα στην Αίγινα όπου διατηρώ επιχείρηση εστίασης στο λιμάνι. Έχω σπουδάσει οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και έχω εργαστεί σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία 22 χρόνια. Το 2010 ήμουν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νήσων με τον συνδυασμό "Αττική Γή". Έχω  αρθρογραφήσει σε τοπική εφημερίδα για 4 χρόνια με το ψευδώνυμο "Κερκέζος". Παντρεμένος με την Αιγινήτισσα δικηγόρο Βίκυ Λάμπρου, έχουμε  ένα γιο 16 χρονών τον Τάσο.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.