Δημοτικές Εκλογές 2019

Βάσω Φλώρου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας".


Οι δηλώσεις της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Βάσως Φλώρου με τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Λέγομαι Βάσω Φλώρου και είμαι εικαστικός. Σπούδασα ζωγραφική, σκηνογραφία και εικαστικές εφαρμογές.
Ασχολήθηκα μέσω σεμιναρίων με το art therapy και δημιούργησα εικαστικές και θεατρικές ομάδες στην Ηλιούπολη και εδώ στην Αίγινα στα πλαίσια φορέων και συλλόγων. (στην Αίγινα συμμετείχα στην θεατρική ομάδα του μορφωτικού συλλόγου ‘’Ο Καποδίστριας’’ από το 2012 έως το 2017, σαν σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας). Εργάστηκα στην διαφήμιση 22 χρόνια σαν ελεύθερη επαγγελματίας. Είμαι ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (Ε.Ε.Τ,Ε.). Δημιουργώ και διδάσκω ψηφιδωτά από το 2004. Από το 2006 ζω μόνιμα στην Αίγινα στην περιοχή των Αγίων.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.