Δημοτικές Εκλογές 2019

Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αίγινα Αποφασίζεις".


Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου Αρχοντούλας Γεωργοπούλου με τον συνδυασμό "Αίγινα Αποφασίζεις" για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Βιογραφικό σημείωμα:
Επέλεξα να ζήσω στην Αίγινα από το 1988. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Αποφοίτησα από τη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και έκανα διετή μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή στο  Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου της Κρήτης. Υπηρέτησα την Ειδική Αγωγή για 6 χρόνια. Εργάστηκα σε διάφορα σχολεία του νησιού. Τα τελευταία 25 χρόνια υπηρετώ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Αίγινας.
Αγαπώ πολύ το θέατρο. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ανεβάζω σχολικές παραστάσεις με τους μαθητές μου και έχω συμμετάσχει σε θεατρικές ομάδες του νησιού – κυρίως στη Θεατρική Ομάδα Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Αίγινας ,με την οποία ανεβάζουμε δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για παιδιά.
Συμμετείχα εθελοντικά στην  Οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Φιστικιού ως υπεύθυνη της Παιδικής Ψυχαγωγίας για δύο έτη και φέτος θα έχω τη χαρά και την τιμή να το επαναλάβω.  

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal, για την παρουσίαση των θέσεων των δημοτικών συμβούλων, όλων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και την δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα. Η παρουσίαση όλων των συνδυασμών, των επικεφαλής και των υποψηφίων τους, γίνεται χωρίς αμοιβή, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία και τη δεοντολογία για ισότιμη παρουσίαση.