Δημοτικές Εκλογές 2019

"Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα". Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου για τις εκλογές.

"Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα". Δελτίο Τύπου.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Αιγινήτικο λαό και μέσα από την καρδιά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις Αιγινήτισσες και στους Αιγινήτες που έφεραν με την ψήφο τους την Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα δεύτερη στην κατάταξη των Κοινοτικών Εκλογών για την Κοινότητα Αίγινας. Ευχαριστώ λοιπόν όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν (σχεδόν το 23%!!! των ψηφοφόρων), ενώ παράλληλα να εκφράσω τον σεβασμό και την εκτίμησή μου στους συμπολίτες που δεν μας επέλεξαν. Μας ενώνει  η αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αίγινας, δεν μας χωρίζει τίποτα.
Η θέση ευθύνης και ο ρόλος της αντιπολίτευσης σε μια αναβαθμισμένη Κοινότητα Αίγινας δημιουργεί αίσθημα εγρήγορσης αλλά και συνεχούς παρακολούθησης των μεγάλων θεμάτων του νησιού.
Η λογοδοσία μας θα είναι συνεχής στον λαό της Αίγινας και μόνο.
Σε αυτόν οφείλουμε την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Κοινοτικό Συμβούλιο του νησιού, την οποία οι συνεργάτες μου και εγώ θα υπηρετήσουμε με δημοκρατικό τρόπο και ήθος.
Δεν είμαστε εξαρτώμενοι από κανέναν, ούτε χρωστάμε πολιτικά γραμμάτια, ούτε χορηγούμενοι ούτε επιχορηγούμενοι.
Δώσαμε μια προεκλογική μάχη με ήθος και χωρίς κάνουμε συμφωνίες πάνω ή κάτω από το τραπέζι.
Συγχαίρουμε τον αντίπαλο συνδυασμό “Αίγινα Κοινότητα Ενότητα” και τον επικεφαλής του κ. Παναγιώτη Κασιμάκη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Έχει πολιτικό ήθος και είναι πραγματικά ελπιδοφόρος.
Στο σημείο αυτό για να μιλήσουμε με ονόματα και... “διευθύνσεις”, να πούμε και την αλήθεια που διαμόρφωσε το εκλογικό αποτέλεσμα χωρίς σε κανένα σημείο βέβαια αυτό να μειώνει την ξεκάθαρη νίκη και τον αγώνα του πλειοψηφούντος συνδυασμού.
Ο αντίπαλος συνδυασμός μας είχε την στήριξη όλου του κομματικού μηχανισμού της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., από συγκεκριμένα επιχειρηματικά-αυτοδιοικητά κέντρα και ήταν υποστηριζόμενος με υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους, προερχόμενους από τους συνδυασμούς των κ.κ. Ζορμπά, Κουκούλη και Τζίτζη οι οποίοι συντεταγμένα και με τις ψήφους τους οδήγησαν τον εν λόγω συνδυασμό κοντά στο 60%. Είναι κατά... σύμπτωση το ίδιο ποσοστό που οι τρεις ανωτέρω δημοτικοί συνδυασμοί συγκέντρωσαν στα εκλογικά κέντρα της Κοινότητας Αίγινας...
Αντίθετα εμείς χωρίς την παραμικρή κομματική ή άλλη εξάρτηση από Δημοτικό Συνδυασμό καταφέραμε κάτι που φυσικά πολλοί αυτοδιοικητικοί “μεγαλοπαράγοντες” αλλά και δήθεν... φίλοι (που νομίζουν ότι μας... δούλεψαν) δεν περίμεναν, ούτε επιθυμούσαν: Να κατακτήσουμε δηλαδή την δεύτερη θέση (συγκεντρώνοντας το 1/4 των ψήφων) και να συμμετέχουμε πλέον ενεργά στις κρίσιμες αποφάσεις των Κοινοτικών Συμβουλίων. Αυτή ήταν η δημοκρατική απόφαση των ψηφοφόρων της Κοινότητας Αίγινας.
Ο κύβος ερρίφθη. Η Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα ήρθε για να μείνει με γνώμονα ΜΟΝΟ το καλό του νησιού.
Ευχαριστώ θερμά τους έξι συνυποψηφίους του συνδυασμού μας για τον έντιμο και ειλικρινή αγώνα τους.
Συγχαίρω τον επικεφαλής του τρίτου συνδυασμού κ. Βασίλη Μουσουλέα ο οποίος αγωνίστηκε με ήθος και αξιοπρέπεια.
Να ευχαριστήσω επίσης τα αιγινήτικα σάιτ aeginaportal και aeginalight, για την ισότιμη και αντικειμενική ενημέρωση τους και την δημοσίευση του συνόλου των Δελτίων Τύπου και παρουσιάσεων.
Θα δώσουμε την μάχη αρχών και θέσεων στο επόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο Αίγινας, συνεργαζόμενοι όπου συμφωνούμε με την πλειοψηφία και καταψηφίζοντας με επιχειρήματα ότι είναι ενάντια στις θέσεις και αρχές μας. Το ίδιο θα ακολουθήσουμε και στην αυτοδιοικητική μας σχέση με την επόμενη διοίκηση του Δήμου Αίγινας. Επ’ ευκαιρίας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους δυο υποψηφίους Δημάρχους κ.κ. Δημήτρη Μούρτζη και Γιάννη Ζορμπά.
Η επόμενη ημέρα για την Αίγινα μακάρι να είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για το υπέροχο νησί μας.
Εμείς είμαστε εδώ για να ενώσουμε.
Ο αγώνας για την Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα τώρα ξεκινά!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!
Ο Επικεφαλής της Σύγχρονης Ανεξάρτητης Αίγινας Νίκος Ευστ. Αλεξίου
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.