Δημοτικές Εκλογές 2019

"Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα". Δελτίο Τύπου μετά την επίσημη ανακοίνωση αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο.

"Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα". Δελτίο Τύπου
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Πειραιά ο Συνδυασμός Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα συγκέντρωσε 897 ψήφους στην κάλπη για την Κοινότητα Αίγινας.
Για μια ακόμη φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις Αιγινήτισσες και τους Αιγινήτες που μας ανέδειξαν στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αίγινας.
Δώσαμε έναν τίμιο, δίκαιο και άνισο εκλογικό αγώνα.
Είχαμε απέναντι μας, όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου, τρεις Δημοτικούς συνδυασμούς (Τον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο της πρώτης Κυριακής) οι οποίοι συντεταγμένα οδήγησαν τους ψηφοφόρους τους σε “σκληρή” γραμμή στην ψήφο για την Κοινότητα καθώς και όλο τον μηχανισμό της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αίγινας και συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών-επιχειρηματικών συμφερόντων.
Ωστόσο κρατάμε μόνο τις καλές στιγμές και βέβαια την αγάπη των συμπατριωτών μας.
Στις εκλογές της 26ης του Μάη μετρήσαμε φίλους, δήθεν... φίλους και  πολιτικούς (και μόνο)... “εχθρούς”.
Δεν πήραμε στήριξη από Δημοτικούς συνδυασμούς (είναι φανερό από τα αποτελέσματα) και μόνο αγνές προθέσεις πολιτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, οδήγησαν την Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα στην τιμητική δεύτερη θέση.
Είμαστε πλέον περισσότερο σοφοί και έτοιμοι να δώσουμε την εκλογική μάχη της επόμενης τετραετίας (ανανεώνοντας και ενδυναμώνοντας το έμψυχο υλικό και τις θέσεις μας)  καθώς το εκλογικό αποτέλεσμα κρίνεται από εμάς απόλυτα επιτυχές.
Στην επόμενη ημέρα και μετά την ορκωμοσία της 1ης Σεπτεμβρίου σημασία έχει το καλό της Αίγινας και μόνο.
Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα συμβούλια της Κοινότητας Αίγινας χωρίς φόβο και με πάθος για να πάει το νησί μας μπροστά.
Δεν θα διστάσουμε να συμμαχήσουμε με την πλειοψηφία όπου κριθεί αναγκαίο και να ασκήσουμε δριμεία αντιπολίτευση όπου επίσης χρειαστεί.
Ελπίζουμε σε γόνιμη τετραετή θητεία σε κλίμα συναίνεσης όπου αυτό απαιτείται για το καλό της Αίγινας και το ίδιο προτείνουμε στους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων κ.κ. Παναγιώτη Κασιμάκη (Πρόεδρο της Κοινότητας) και Βασίλη Μουσουλέα (επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης).
Η εκπροσώπηση μας στο Κοινοτικό Συμβούλιο θα είναι από τους Κοινοτικούς Συμβούλους Νίκο Ευστ. Αλεξίου και Σαίνη Κωνσταντίνο.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και όσοι υποψήφιοι μας δεν εκλέχθηκαν αλλά έδωσαν την εκλογική μάχη με περισσή δύναμη. Κατά σειρά σταυροδοσίας ήταν οι: Γιώτης Νεκτάριος, Λάζαρος Μανώλης, Στεργίου Μαρίνα, Στάθη-Παπαγεωργίου Αρχόντω και Αλεξίου Παναγιώτα.
Όσον αφορά την νέα Δημοτική αρχή να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στον νέο Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της διαχείρισης των μεγάλων θεμάτων του νησιού.
Στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μούρτζη εκφράζουμε την συμπάθεια μας και του ευχόμαστε να συμβάλλει την επόμενη τετραετία ώστε να έχει το νησί ικανή και γόνιμη αντιπολίτευση.
Το ίδιο ευχόμαστε και στους επικεφαλής και υποψηφίους των επτά συνδυασμών που συμμετείχαν στις Δημοτικές εκλογές και σε όσους συμμετείχαν στις Κοινοτικές εκλογές στο νησί της Αίγινας.
Καλή τετραετή θητεία σε όλους.


Εκ μέρους της Σύγχρονης Ανεξάρτητης Αίγινας
Ο επικεφαλής Νίκος Ευστ. Αλεξίου, Κοινοτικός Σύμβουλος Αίγινας