Μονάχα με την λέξη αδικία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ χθες στο Μεσολόγγι. Μάλιστα το άδικο αποτέλεσμα συνδυάστηκε με πολλούς τραυματισμούς προβληματίζοντας ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας. Η ΑΕΛ που ταξίδεψε με αρκετά προβλήματα τραυματισμών με τις Σωτηριάδη, Βίσμπα και Μίσσια να μην μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία μαχητική και δυναμική ομάδα. Το Μεσολόγγι μπήκε πιο δυναμικά και προσπάθησε να πιέσει ψηλά χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΛ. Σε μία όμως ανύποπτη φάση έξω από την περιοχή η μπάλα στρώθηκε ιδανικά στην αντίπαλη επιθετικό και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στην Βλασιάδου κάνοντας το 1-0.

Η ΑΕΛ αντέδρασε και ανέβασε ρυθμό προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις για την ισοφάριση. Σε μία από αυτές η Αρκουλή εκτέλεσε δυνατά το φάουλ μέσα στην περιοχή του Μεσολογγίου με την τερματοφύλακα να αποκρούει και την Μούκα που παραμόνευε να πετάγεται και από κοντά να φέρνει το ματς στα ίσα. Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ όμως να έχει χάσει την Έφη Κόντου με χτύπημα στο γόνατο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνά τους και όσο περνούσε ο χρόνος όλα έδειχναν ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι και μόνο κάποιο μεγάλο λάθος θα άλλαζε το σκορ. Δυστυχώς αυτό το λάθος έγινε από την ΑΕΛ όταν σε μία εκτέλεση φάουλ η Βλασιάδου έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ πίεσε όμως και ο δεύτερος τραυματισμός της Λέμε δεν της έδωσαν την δυνατότητα να απειλήσει ουσιαστικά.

Η ΑΕΛ που κατέβηκε σε έναν αγώνα με πολλά προβλήματα απέναντι σε μία ισοδύναμη ομάδα, προσπάθησε για το καλύτερο και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της όμως αυτήν την φορά η τύχη της γύρισε για τα καλά την πλάτη χάνοντας μάλιστα τον αγώνα με πολύ άσχημο τρόπο και συνάμα τα προβλήματα τραυματισμών να αυξάνονται.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Κούκου, Σκοτεινιώτη Γ., Ρήγα, Παυλοπούλου, Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Αρκουλή, Μούκα, Λάσκου, Σιάχου
Αλλαγές: Λέμε, Κατσιάνα, Τσιάρα

Αρκετά καλή η διαιτησία της τριπλέτας από την Αχαΐα αν και έγινε κατάχρηση της κίτρινης κάρτας.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Μεσολογγίου για την φιλοξενία όπως και τον Γιάννη Γουλή για την βοήθεια του με τον τραυματισμό της Ραφαέλας Λέμε η οποία χρειάστηκε να διακομισθεί στο Νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στον καρπό.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Γλυφάδα σε ένα παιχνίδι που πλέον αποκτά μεγάλη σημασία και θεωρείτε τελικός. Ο αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ το οποίο ανοίγει μετά τα βελτιωτικά έργα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top