αιτωλοακαρνανία-σάλος-σε-χωριό-αχόρτ-547012
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.11.2019 | 10:09

Αιτωλοακαρνανία: Σάλος σε χωριό -Αχόρταγη 40άρα κλείνει το ένα σπίτι μετά το άλλο

Το ένα σπίτι πίσω από το άλλο κλείνει μία 40χρονη με τις σεξουαλικές της ορέξεις, έχοντας μετατρέψει ένα ολόκληρο χωριό στην Αιτωλοακαρνανία σε νέα «Σόδομα και Γόμορρα».

Πρόκειται για μία παντρεμένη λογίστρια, μητέρα δύο παιδιών, όπου εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια το όνομά της ακούγεται παντού στο χωριό καθώς έχει γίνει η «πέτρα του σκανδάλου» και ευθύνεται για δεκάδες διαζύγια λόγω μοιχείας. Μάλιστα τα… γούστα της δεν έχουν όρια, καθώς το «ρεπερτόριό» της, περιλαμβάνει από 20χρονους μέχρι και 40χρονους παντρεμένους.

Χαμός τον τελευταίο μήνα

Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι σεξουαλικές δραστηριότητες της μελαχρινής λογίστριας να είναι γνωστές στο χωρίο, τον τελευταίο μήνα όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν… ξεφύγει. Σύμφωνα με την «Espresso» Η 40χρονη «πιάστηκε»… επί το έργω με έναν παντρεμένο επιχειρηματία και μάλιστα από τη γυναίκα του!

Στην 38χρονη σύζυγο του επιχειρηματία είχαν μπει… ψύλλοι στα αυτιά της και έτσι τον ακολούθησε μέχρι το γραφείο του. Όταν μπήκε μέσα, έπιασε στα πράσα τη λογίστρια με τον άντρα της σε ακατάλληλες σκηνές.

Οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο και ακολούθησαν σκηνές που δεν περιγράφονται. Η απατημένη τραβούσε από τα μαλλιά τη νυμφομανή με τους ψυχραιμότερους να τους χωρίζουν.

Σύμφωνα με την «Espresso», το απόγευμα της ίδιας μέρας έφτασαν οι γονείς της στο χωριό παρακαλώντας να μη δώσει συνέχεια στο περιστατικό, ώστε να μη το μάθει ο άντρας της. Η 38χρονη απατημένη έφυγε για Αθήνα, ενώ την ίδια διαδρομή πήρε και ο επιχειρηματίας περιμένοντας να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγε να «κλείσει» σπίτι η μελαχρινή παντρεμένη, καθώς πριν δύο χρόνια η κουμπάρα της βρήκε στο κινητό του άνδρα της άκρως ερωτικές φωτογραφίες της πρώτης. Άξιο απορίας, είναι πως δεν έχει μάθει ακόμη κάτι ο άνδρας της…