από-τη-νέα-κίο-βρέθηκε-στη-μονεμβασιά-η-660819
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.07.2019 | 11:38

Από τη Νέα Κίο βρέθηκε στη Μονεμβασιά η σορός εξαφανισμένης γυναίκας

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για αγνοουμένη γυναίκα που χάθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη Νέα Κίο Αργολίδας. Η σορός της εντοπίστηκε στη Μονεμβασιά και έγινε ταυτοποίηση της. Πρόκειται για την 61χρονη Μαρία Γεωργιάδου, που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουνίου και εντοπίστηκε 11 στις νοτιοανατολικές ακτές της Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο του DNA επιβεβαιώθηκε ότι το πτώμα που εντοπίστηκε στις 7 Ιουλίου στο ακρωτήριο Καμήλι, στην θαλάσσια περιοχή της Μονεμβασιάς, που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και δεν ήταν αναγνωρίσιμο, είναι τελικά η αγνοούμενη της Νέας Κίου, ενώ πριν λίγη ώρα ειδοποιήθηκαν και οι συγγενείς της.

Η άτυχη γυναίκα συνήθιζε να κάνει τα μπάνια της κάθε πρωί στη παραλία της Νέας Κίου και συγκεκριμένα μπροστά στη ταβέρνα Τσακίρης. Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της κράτησε αρκετές μέρες αλλά οι ισχυροί άνεμοι την είχαν παρασύρει αρκετά ναυτικά μίλια μακριά από το πεδίο των ερευνών.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου αναφέρει:

«Αναφορικά με τη μη αναγνωρίσιμη και σε προχωρημένη σήψη σορό, που εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της 07/07/2019, σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου Καμήλι ν. Λακωνίας, γνωρίζεται ότι σύμφωνα με Έκθεση Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης, ανήκει στην 61χρονη κολυμβήτρια που αγνοούνταν από μεσημβρινές ώρες της 25/06/2019 στο Ναύπλιο».

Θάνατοι λουόμενων στο Πήλιο, τη Ναύπακτο και τη Βουλιαγμένη

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε και άλλα θύματα από πνιγμούς. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 87χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χόρτου Πηλίου Ν. Μαγνησίας. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργάλαστης Πηλίου Μαγνησίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε και ένας 86χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τη ζωή της έχασε και μια 66χρονη αλλοδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίας Μαρίνας Αττικής. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Ασκληπιείο» Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αυτοκτόνησε άνδρας 55 ετών στην Καλαμπάκα

Συγκλονισμένοι είναι τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι της Καλαμπάκας, ύστερα από την αυτοκτονία – σοκ 55χρονου με κυνηγετικό όπλο.

Πρόκειται για άνδρα με καταγωγή από χωριό των Χασίων κάτοικο εν ζωή στην Καλαμπάκα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία Καλαμπάκας.