κάλυμνος-σπαραγμός-για-τον-θάνατο-καθ-694874
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.01.2020 | 13:29

Κάλυμνος: Σπαραγμός για τον θάνατο καθηγητή – πατέρα τριών ανήλικων

Σοκ και θλίψη τα οδυνηρά συναισθήματα της Καλυμνιακής κοινωνίας στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου του 49χρονου καθηγητή πληροφορικής στο σχολείο του.

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 08.30 το πρωί, ο άτυχος καθηγητής έχασε τις αισθήσεις του, στο γραφείο του στο Νικηφόρειο Λύκειο Καλύμνου και κατέρρευσε.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου (που γειτνιάζει με το Σχολείο) αλλά οι προσπάθειες των γιατρών δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάλυμνος και η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ένα νέο επιστήμονα, έναν άριστο εκπαιδευτικό και συνάδελφο, έναν αγαπητό, χαμογελαστό, καλοσυνάτο και δραστήριο πολίτη.

Επρόκειτο για έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη, που ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Δύο αγόρια μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου και ένα μικρό κορίτσι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον 49χρονο. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου στον Πάνορμο Καλύμνου, ενώ η ταφή θα γίνει στη Λιμνιώτισα.

Πηγή: kalymnos-news.gr