πειραιάς-βρήκαν-το-σκύλο-τους-πυροβολ-657462
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2019 | 12:18

Πειραιάς: Βρήκαν το σκύλο τους πυροβολημένο στην αυλή (φωτο)

Σε κτηνιατρική κλινική στην Καλλιθέα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση o Mπράουνι, ένας αξιαγάπητος σκύλος, ο οποίος πυροβολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του στον Πειραιά. Όπως έδειξε η ακτινογραφία, το άτυχο ζώο πυροβολήθηκε με αεροβόλο και το σφαιρίδιο πέτυχε το σκύλο στο θώρακα, ανάμεσα στον πνεύμονα και την καρδιά. 

“Τον φέραμε σκελετωμένο από την Φλώρινα και τον αναστήσαμε για να έρθει ο σκατόψυχος της γειτονιάς να τον πυροβολήσει μέσα στην αυλή μας!” δήλωσε χαρακτηριστικά η κηδεμόνας του δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου στο λογαριασμό της στο Facebook.

“Τον έχουν πυροβολήσει με αεροβόλο στον θώρακα, ανάμεσα στον πνεύμονα και την καρδιά. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με οξυγόνο σε κρίσιμη κατάσταση. Εκτός από ευχές και προσευχές για τον Μπράουνι, θέλω οποιαδήποτε πληροφορία για κατόχους αεροβόλων στα Μανιάτικα του Πειραιά ή αν κάποιος παρατήρησε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση πλησίον του πατρικού μου σπιτιού μεταξύ 8 με 1 το βράδυ” τονίζει.

“Ο ‘άνθρωπος’ που πυροβόλησε τον Μπράουνι είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και επικίνδυνος όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους. Αυτά τα δίποδα είναι εγκληματίες κατά συνείδηση και η σιωπή είναι συνενοχή. Μιλήστε και μην αφήνετε τους φονιάδες ατιμώρητους” επισημαίνει η Σταματίνα Σταματάκου.