σάλος-σε-μαθητική-εκδήλωση-με-στρίπερ-724781
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.02.2020 | 19:27

Σάλος σε μαθητική εκδήλωση με στρίπερ στη Νίκαια (φωτο)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Την Περασμένη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, οι μαθητές του   11ου Γυμνασίου Νίκαιας διοργάνωσαν εκδήλωση σε ειδική αίθουσα στον Κορυδαλλό στην οποία σύμφωνα με την πρόσκληση υπήρχε επαγγελματίας DJ, φωτογράφος και όλα τα απαραίτητα για να διασκεδάσουν τα παιδιά.

Μέχρι εκεί όλα καλά, το περίεργο είναι ότι guest star της βραδιάς ήταν η γνωστή χορεύτρια αισθησιακών χορών ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΟΥΣΕΦ, η οποία μάλιστα στις αφίσες που είχαν τοιχοκολλήσει οι μαθητές εμφανιζόταν ημίγυμνη, όπως άλλωστε και χορεύει.   Μάλιστα στις … συστάσεις που έκανε στην ανάρτησή του το 15μελές συμβούλιο του Γυμνασίου, ανέφερε ότι «δεν ακουμπάμε την Αναστασία κατά τη διάρκεια του χορού της, ούτε την ενοχλούμε».

Η τιμή εισόδου ήταν 8 ευρώ, αλλά το ζητούμενο, σύμφωνα με το kanaliena.gr, που ανέδειξε το θέμα,δεν είναι πόσο κόστισε η πρόσκληση ή η εκδήλωση.  Το γεγονός είναι ότι παιδία του σχολείου ηλικίας 11-14 ετών με προτροπή των συμμαθητών τους βρέθηκαν σε ένα πάρτι «ακατάλληλον δια ανηλίκους»! Περισσότερα στο kanaliena.gr.