κυπαρισσία-οι-τρεις-μαθητές-που-σκοτώ-557655
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.11.2018 | 21:20

Κυπαρισσία: Οι τρεις μαθητές που σκοτώθηκαν -Τι αποκαλύφθηκε για την τραγωδία

Τρεις 15χρονοι σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στην Κυπαρισσία σε ένα περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Οι δύο μαθητές ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου εκεί εργάζεται η μητέρα του ενός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αlpha, η γυναίκα έμαθε ότι κάτι έγινε αλλά δεν είχε τον νου της για το παιδί, καθώς ήξερε ότι ο γιος της ήταν στο σχολείο. Όταν έμαθε ότι η μία σορός ανήκει στο παιδί της έπαθε σοκ.

Ο τέταρτος της παρέας, ο Θανάσης στάθηκε τυχερός μέσα στην τραγωδία καθώς αυτήν την ημέρα δεν ακολούθησε τους φίλους του στο σκασιαρχείο. Είπε ότι φοβόταν και ότι δεν ήθελε να έχει απουσίες.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας για την τραγωδία που σημειώθηκε στην Εθνική οδό με τα τρία 15χρονα που σκοτώθηκαν στην άσφαλτο στο τραγικό δυστύχημα. Παράλληλα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έγιναν αυτόπτες μάρρτυρες του τροχαίου.

“Σπίτι ήμουν, άκουσα ένα μπαμ, τα σκυλιά γαύγιζαν, βγήκα, είδα ό,τι είδα, πιτσιρικάδες όλοι…” είπε ένας κύριος, με άλλον να σημειώνει: “Έρχονται από τη στροφή και σκάνε εδώ στο αμάξι,εν κινήσει και τα δύο αμάξια… με μεγάλη ταχύτητα αυτό που ερχόταν από την Κυπαρισσία… Πανικός, πανζουρλισμός”,

Μία γυναίκα από την Κυπαρισσία ανέφερε: “Τα γνωρίζαμε…Ήταν καλά παιδιά, είμαστε όλος ο κόσμος συγκλονισμένος”.

Εν τω μεταξύ, σοκ προκαλούν τα όσα δήλωσε ο διευθυντής του ΕΠΑ.Λ, Δημήτρης Δράκος, για τους 15χρονους που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία.

«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ’ ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά», ανέφερε ο Δημήτρης Δράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

«Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους, ο αλλοδαπός το πήρε και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα», πρόσθεσε ο κ. Δράκος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όταν σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ο 15χρονος Ενρίκο με το αυτοκίνητο του πατέρα του στους δύο φίλους του, τον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα και τον 15χρονο Βούλγαρο Χρήστο Μερτάι, εκείνοι αμέσως θέλησαν να μπουν μέσα και να πάνε βόλτα… που δυστυχώς απέβη μοιραία.

Στις 10:00 περίπου το πρωί ο 15χρονος Ενρίκο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος.

Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Όμιλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά θεωρούνταν ταλέντα για την ηλικία τους.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha: