τζιόβας-κατά-καλατζή-είναι-αληταράς-511453
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.06.2019 | 12:21

Τζιόβας κατά Καλατζή: «Είναι αληταράς»

Ο Ορέστης Τζιόβας ξεσπά δημοσίως κατά του σκηνοθέτη και παραγωγού Παντελή Καλατζή, χαρακτηρίζοντάς τον με σκληρά λόγια. «Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να δουλέψουν ποτέ ξανά» αναφέρει μεταξύ άλλων, εξηγώντας τον λόγο αυτής της έντονης δυσαρέσκειάς του σε μια μακροσκελή ανάρτηση.

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Πριν 2.5 χρόνια συμμετείχα σε μια ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε ο Thanassis Totsikas. Η ταινία ηταν παραγωγή της Showtime Productions και είχε συγχρηματοδότες και άλλους φορείς οπως: Nova, ΕΡΤ, κλπ

Ο άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ο Παντελης Καλατζης πασίγνωστος για την αφερεγγυοτητά του για την οποία και θέλω να μιλήσω δημοσίως.

Η συμφωνία μου ήταν να λάβω την αμοιβή μου με την λήξη των γυρισμάτων και δεν υπήρχε καποιος όρος που να αφορούσε στην τύχη της ταινίας μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Ο Παντελής Καλατζής εδώ και 2.5 χρονια μας δουλεύει ψιλό γαζί σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται/δίνετε. Κάθε εβδομάδα που τον ενοχλούσα στην αρχή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ζήτησα τα συμφωνηθέντα, η απάντηση ήταν «απο Δευτέρα θα κοιτάξω να σε τελειώσω», « την αλλη εβδομάδα θα σε τελειώσω» κλπ κλπ

Αφορμή αυτής της δημοσίευσης είναι η τελευταία μου προσπάθεια να πάρω τα χρήματα μου, όπου και έθεσα το θέμα άμεσης ανάγκης για λόγους υγείας και η απάντηση που έλαβα ήταν καθησυχαστική και πως θα με βοηθήσει αφού υπάρχει ανάγκη. Όταν επικοινώνησα ξανά την ημέρα που θα έπαιρνα τα χρήματα όπως είχαμε πει. Φυσικά και πάλι δεν μπορούσε και όταν του ζήτησα τον λόγο, η απάντηση ήταν «βρε δε μας γ@μ@ς, κάνε μου μήνυση να τελειώνουμε»

Ο Παντελής Καλατζής είναι δόλιος και αληταράς. Ο Παντελής Καλατζής έχει υπάρξει αφερέγγυος σε καθε συνεργασία του. Φυσικά όλον αυτόν τον καιρό έχει παράξει και άλλες ταινίες ( Bachelor 2&3 ) Βασικός σκοπός αυτής της δημοσίευσης, προφανώς δεν είναι να δημιουργήσω αίσθημα λύπησης προς το άτομο μου αλλά αίσθημα θυμού προς το άτομο Παντελής Καλατζής.

Τέτοιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν ποτέ ξανά. ΠΟΤΕ!!” σημείωσε οργισμένος ο Ορέστης Τζιόβας και ολοκλήρωσε τη μακροσκελή ανάρτησή του προτρέποντας τους συναδέλφους του να κοινοποιήσουν, αλλά και να γράψουν παρόμοιες εμπειρίες τους.

Κάτι που έπραξαν αρκετοί, οι οποίοι μίλησαν για χρηματικές διαφορές που έχουν με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, μεταξύ των οποίων και η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία σχολίασε ότι και εκείνη τον κυνήγησε για να πάρει λεφτά που της χρωστούσε για τη συνεργασίας τους στην ταινία «Μαριονέτες» (πρωταγωνιστούσε με τον Αλέξη Γεωργούλη), Για να το καταφέρει, όπως έγραψε, αναγκάστηκε να τον εκθέσει δημόσια, μέσω Instagram, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» οικονομικά προβλήματα με τον Καλατζή αντιμετώπισε και ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος έχει κινηθεί νομικά προκειμένου να πάρει τα χρήματά του.

«Ο κύριος Τζιόβας έχει ήδη μηνυθεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Κάνω τέσσερις ταινίες τον χρόνο και η ταινία στην οποία αναφέρεται δεν έχει βγει καν ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σχετικά» δήλωσε στην Espresso ο Παντελής Καλατζής. Το σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Πηγή: Espresso