δ-κορυδαλλού-νέα-αποχώρηση-από-την-παρ-420961
ΔΗΜΟΙ | 16.02.2019 | 10:42

Δ.Κορυδαλλού: Νέα αποχώρηση από την παράταξη του δημάρχου

Νέα αποχώρηση Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Κασιμάτη, με καταγγελίες κατά του ίδιου του δημάρχου καταγράφηκε στον Κορυδαλλό. Ο δημοτικός σύμβουλος που αποχώρησε είναι ο πέμπτος σε ψήφους της παράταξης και επί χρόνια στενότατος συνεργάτης του και αντιδήμαρχος.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Ευθυμιάδη, που είναι ο τρίτος που αποχωρεί από την παράταξη Κασιμάτη τις τελευταίες βδομάδες. Είχαν προηγηθεί ο γιατρός κ. Ζήσης και ο κ. Πάχος.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Ευθυμιάδης κατηγορεί ευθέως τον κ. Κασιμάτη για έλλειψη συλλογικότητας και δημοκρατικότητας στη λειτουργία της πολιτικής ηγεσίας του δήμου. «Δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στον διάλογο», τονίζει .

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτηση του , με την οποία γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίηση του:

«Φίλες, και Φίλοι, έχω την υποχρέωση να σας ενημερώσω πως από σήμερα θα είμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα της πόλης μας .Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στους πολίτες του Κορυδαλλού σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, απελευθερωμένος από ένα δήμαρχο που δεν ανέχεται άλλες απόψεις και είναι αρνητικός στον διάλογο και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πάντα με γνώμονα το ηθικό, το λογικό και το τίμιο».

Η νέα αυτή ανεξαρτητοποίηση , που είναι όπως προαναφέραμε η τρίτη κατά σειρά επιβεβαιώνει απόλυτα το δημοσίευμα μας , της 2ας Ιανουαρίου , με τίτλο «Βουλιάζει ο Κασιμάτης και τον εγκαταλείπουν μαζικά».

Σ΄αυτό γράφαμε από την παράταξη του απερχόμενου ( πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην ΔΗΜΑΡ) και νυν ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Κορυδαλλού , Σταύρου Κασιμάτη , « σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και αναρτήσεις ορισμένων εξ΄αυτών,δεν θα είναι υποψήφιοι μαζί του , τουλάχιστον έξι – αυτοί έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους -από τους τωρινούς Δημοτικούς του Συμβούλους …Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει πανικό στην εναπομείνασα διοίκηση Κασιμάτη . Η οποία κινδυνεύει πλέον να χάσει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν γνωρίζει πόσοι ακόμη θα τους ακολουθήσουν και θα αποχωρήσουν ή θα αρνηθούν να θέσουν ξανά υποψηφιότητα , διαπιστώνοντας το αρνητικότατο κλίμα που υπάρχει διάχυτο σ΄όλη την κοινωνία του Κορυδαλλού» .

Το παρασκήνιο των αποχωρήσεων Ζήση και Πάχου

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η εκ νέου υποψηφιότητα των δυο ανδρών, αλλά σίγουρα όχι στο πλευρό του Σταύρου Κασιμάτη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο κ. Ζήσης (γνωστός ορθοπεδικός) όσο και ο κ. Πάχος (ελ. επαγγελματίας) κινούνται προς το νέο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά, ο οποίος συγκεντρώνει ικανά και αναγνωρίσιμα στελέχη με πλούσια αυτοδιοικητική δράση, από όλους τους χώρους του πολιτικού φάσματος.