δ-πεντέλης-με-επιτυχία-αντιμετωπίστη-718149
ΔΗΜΟΙ | 30.12.2019 | 23:40

Δ. Πεντέλης: Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε το κύμα κακοκαιρίας

Με απόλυτη επιτυχία, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκε το δεύτερο ξαφνικό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική και ειδικότερα την Πεντέλη με τετράωρη συνεχή χιονόπτωση που δεν είχε συμπεριληφθεί στα έκτακτα Δελτία Καιρού.

Ο Δήμος Πεντέλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του, με ίδια μέσα, αλλά και με την υποστήριξη του ΣΠΑΠ, καθάρισε προκειμένου να μην διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους που οδηγούν στα Νοσοκομεία Παίδων και 414 που ήταν σε Εφημερία και στο ΠΙΚΠΑ, ενώ φρόντισε να παραμείνουν καθαρές όλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες που διατρέχουν το Δήμο.

Παράλληλα, ανταποκρίθηκε άμεσα και με επιτυχία σε αιτήματα πολιτών για εκχιονισμό δρόμων, προκειμένου να διευκολυνθούν σε έκτακτα περιστατικά περίθαλψης, τα οποία έχρηζαν επείγουσας αντιμετώπισης.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Δήμου Πεντέλης, με 5 οχήματα 2 στην Πεντέλη, 2 στη Νέα Πεντέλη και 1 στα Μελίσσια, θα παραμείνουν σε απόλυτη ετοιμότητα και επιφυλακή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

To Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης παραμένει ανοιχτό επί 24ώρου βάσεως και θα βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή, όσο απαιτούν οι καιρικές συνθήκες.

Στο τηλέφωνο 210-8040580, οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν για κάθε Έκτακτη Ανάγκη, η οποία χρήζει άμεσης επέμβασης.

Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης ευχαριστεί τους εθελοντές και τους υπαλλήλους του Δήμου και του ΣΠΑΠ για τις προσπάθειές τους που συμβάλλουν για ακόμα ένα βράδυ στην ομαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα συστήνει στους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω πιθανής εκδήλωσης παγετού.