δήμαρχος-δοξάτου-μην-πληρώσετε-τους-53534
ΔΗΜΟΙ | 19.03.2017 | 14:27

Δήμαρχος Δοξάτου: Μην πληρώσετε τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς -Κηρύσσονται άκυροι

Απέναντι στην αναστάτωση που έχουν προκαλέσει σε δημότες του Δοξάτου η αποστολή «φουσκωμένων» λογαριασμών τελών, ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Δαλακάκης, παρεμβαίνει και ζητά από τη μία να σταματήσει η αποστολή των λογαριασμών και από την άλλη καλεί όσους πολίτες έχουν πάρει τα «ραβασάκια» να μην τους πληρώσουν, κηρύσσοντάς τους άκυρους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος, την Πέμπτη έλαβε την πληροφορία ότι το Τμήμα εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας αποστέλλει στους δημότες λανθασμένους λογαριασμούς τελών που είναι «φουσκωμένοι». Έτσι, ο δήμαρχος ζήτησε από την αρμόδια υπάλληλο να σταματήσει άμεσα την αποστολή λογαριασμών.

«Σήμερα, διά του παρόντος καλώ όσους δημότες έχουν λάβει λογαριασμούς να μην τους πληρώσουν. Είναι απαράδεκτο σε εποχές κρίσης και υπερφορολόγησης οι δημότες να επιβαρύνονται με υπερβολικά και άδικα ποσά. Κηρύσσω όλους του Λογαριασμούς ΑΚΥΡΟΥΣ και καλώ όλους τους πολίτες να μην τους πληρώσουν στον Δήμο Δοξάτου, μέχρι οι υπηρεσίες να συντάξουν ορθούς λογαριασμούς», αναφέρει ο κ. Δαλακάκης.

«Δεσμεύομαι δε ότι στις επόμενες ημέρες θα επιδιώξω την επιστροφή των τελών σε όσους πολίτες πλήρωσαν ήδη και ότι θα είμαι αμείλικτος σε όποιον επιχειρήσει να με παρεμποδίσει και να σαμποτάρει τους συνδημότες μου», καταλήγει ο δήμαρχος Δοξάτου στη δήλωσή του.