δυναμικό-παρόν-στο-ζάππειο-έδωσε-ο-δ-μά-543641
ΔΗΜΟΙ | 11.10.2018 | 18:40

Δυναμικό παρόν στο Ζάππειο έδωσε ο Δ. Μάνδρας – Ειδυλλίας

Στον αγώνα Greece Race for the Cure® του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» που αποτελεί πλέον θεσμό σε παγκόσμιο επίπεδο συμμετείχε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, για ακόμη μία χρονιά, το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2018.

Δεκάδες γυναίκες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου έδωσαν δυναμικό παρόν στο Ζάππειο, όπου ήταν η αφετηρία των αγώνων και συμμετείχαν στα 2 χιλιόμετρα περιπάτου στηρίζοντας το σημαντικό έργο του Συλλόγου στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Με πρωτοβουλία του ΔΟΚΑΠ οργανώθηκε και συγκεντρώθηκε μια μεγάλη παρέα, παρουσία της Αντιδήμαρχου κ Αγγελικής Παπακωνσταντίνου και της Προέδρου του ΔΟΚΑΠ κ. Αλεξίας Νερούτσου, η οποία βρέθηκε στην μεγάλη γιορτή του Άλματος Ζωής.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και οι γυναίκες από το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας δημιούργησαν, με συγκίνηση και δυναμισμό, τη δική τους μοναδική ατμόσφαιρα. Άλλωστε ο Δήμος που έχει στο παρελθόν συνεργαστεί και εξακολουθεί να συνεργάζεται με το «Άλμα Ζωής», συνδιοργανώνοντας ενημερωτικές εκδηλώσεις για όλες τις γυναίκες, δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.