ενημέρωση-για-τη-λειτουργία-των-σχολε-556161
ΔΗΜΟΙ | 09.01.2019 | 17:03

Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων στο Δ. Ωρωπού

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο Ωρωπού, σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία των σχολείων κατά περιοχή:

1. ΑΥΛΩΝΑΣ : Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, στις 9.00.

2. ΑΦΙΔΝΕΣ : Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου μας, θα λειτουργήσουν κανονικά .

3. ΚΑΛΑΜΟΣ & ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ : Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

4. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ & ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ : Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

5. ΜΑΛΑΚΑΣΑ : Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός στο Μήλεσι, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, στις 9.00.

6. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ : Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

7. ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ & ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ : Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ, λόγω κτιριακού τεχνικού προβλήματος.

8. ΣΥΚΑΜΙΝΟ : Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

9. ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ : Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

10. ΧΩΡΙΟ ΩΡΩΠΟΣ : Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων οι οποίες θα λειτουργήσουν, πρέπει, αύριο να μεταβούν νωρίτερα στα σχολεία ευθύνης τους, προκειμένου να θερμάνουν τα κτίρια.