οι-υποψήφιοι-δήμαρχοι-στον-νομό-αρκαδ-603545
ΔΗΜΟΙ | 19.04.2019 | 08:24

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στον Νομό Αρκαδίας (ονόματα)

Αυξημένο ενδιαφέρον υπάρχει λόγω της απλής αναλογικής, και στους δήμους του νομού Αρκαδίας από τους υποψηφίους. Αναλυτικά:

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς, θα είναι ξανά υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών». Υποψήφιος θα είναι κι ο Γιώργος Καμπύλης, ως επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Αλλαγής». Ο Βασίλης Τετώρος θα είναι ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο, ψηφοδέλτιο που πρόσκειται στο ΚΚΕ.

Ακόμη μια υποψηφιότητα θα είναι κι αυτή του Γιάννη Γιόβα, με το συνδυασμό «Κυνουρίας Γη».

Δήμος Μεγαλόπολης

Στον Δήμο Μεγαλόπολης, ο Σπύρος Τσιριγώτης θα είναι υποψήφιος με την παράταξη «Δημοτική Ενότητα». Υποψήφιος θα είναι κι ο Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης «Βήμα στο Αύριο». Ο Κώστας Μιχόπουλος θα είναι επίσης υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή». Ακόμη μία υποψηφιότητα θα είναι κι αυτή του Γιώργου Κατσιρούμπα, ο οποίος τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Δήμος Τρίπολης

Στον Δήμο Τρίπολης εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ως επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά». Επίσης υποψήφιος θα είναι και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη», με τη  στήριξη της ΝΔ. Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει κι ο Κώστας Κατσαφάνας, ως επικεφαλής της παράταξης «Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης». Ένας ακόμα υποψήφιος για τον δήμο Τρίπολης  θα είναι κι ο Κώστας Τζιούμης, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο».Ακόμη μια υποψηφιότητα είναι κι αυτή του Δημήτρη Βόσνου, ως επικεφαλής της παράταξης «Για την Τρίπολη».Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει και ο Νίκος Τσιαμούλος, ο οποίος είναι επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα». Υποψήφιος με το ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι κι ο Βαγγέλης Γούργαρης.

Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, δύο είναι οι επιβεβαιωμένες υποψηφιότητες. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μαρνέρης θα είναι υποψήφιος για ακόμη μια φορά, ως επικεφαλής της παράταξης «Φιλόδημοι Πολίτες».

Επίσης υποψήφιος και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα είναι και ο Νίκος Χείλαρης , ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ψηφοδέλτιο που κατεβαίνει με τη στήριξη του ΚΚΕ.

Δήμος Γορτυνίας

Στον Δήμο Γορτυνίας, υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο νυν δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουυλος, ως επικεφαλής της παράταξης «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών». Επίσης υποψήφιος θα είναι και ο Πέτρος Ζούνης, ως επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών Γορτυνίας».Τον Δήμο θα διεκδικήσει επίσης και ο Κώστας Κουντάνης, ως επικεφαλής της παράταξης «Μαχόμενη Γορτυνία». Ο Μιλτιάδης Λύτρας θα είναι υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Γορτυνία Μπορούμε». Υποψήφιος θα είναι κι ο Στάθης Κούλης, ως επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Γορτυνία».

Ο Γιάννης Φράγκος θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», παράταξη που κατεβαίνει με τη στήριξη του ΚΚΕ. Ακόμα μια υποψηφιότητα είναι αυτή του  Γιώργου Παπαηλίου, ο οποίος είναι επικεφαλής της παράταξης «Η Γορτυνία του Αύριο».