τελετή-παράδοσης-παραλαβής-καθηκόντ-364339
ΔΗΜΟΙ | 29.06.2018 | 15:33

Τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων αντιδημάρχου στο Δ. Πεντέλης

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης η Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Αντιδημάρχου της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης από τον κο Ελευθέριο Κιτσούλη στον κο Θεόδωρο Αποστολόπουλο και Υπεύθυνου ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης από τον κο Νικόλαο Οικονομίδη στον κο Ελευθέριο Κιτσούλη.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ευχαρίστησε τους παραδίδοντες Αντιδήμαρχο κο Ελευθέριο Κιτσούλη και Υπεύθυνο ΚΑΠΗ κο Νικόλαο Οικονομίδη για την προσφορά τους και την συνεργασία κατά το διάστημα που υπηρέτησαν στη Δ.Κ. Ν.Πεντέλης και ευχήθηκε στους παραλαβόντες Αντιδήμαρχο κο Θεόδωρο Αποστολόπουλο και υπεύθυνο ΚΑΠΗ κο Ελευθέριο Κιτσούλη καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν.

Τόσο ο αποχωρών Αντιδήμαρχος κος Ελευθέριος Κιτσούλης όσο και ο αποχωρών Υπεύθυνος ΚΑΠΗ κος Νικόλαος Οικονομίδης ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Πεντέλης για την εμπιστοσύνη στα πρόσωπά τους και δήλωσαν πως συνεχίζουν να στηρίζουν τις αρχές και τις αξίες της Διοίκησης.

Στη συνέχεια ο νέος Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Θεόδωρος Αποστολόπουλος ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Πεντέλης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και δήλωσε έτοιμος να υπηρετήσει με συνέπεια και ευθύνη το έργο που του ανατέθηκε.