βόλος-νάνσυ-καπούλα-ο-λούλης-είναι-η-α-557706
ΔΗΜΟΙ | 01.06.2019 | 09:50

Βόλος -Νάνσυ Καπούλα: Ο Λούλης είναι η αιτία που πήρε τις εκλογές ο Μπέος

Στις αιτίες της βαριάς ήττας της προσπάθησε να αναφερθεί σήμερα μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Βόλου Νάνσυ Καπούλα.

«Από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών φάνηκε ότι χάσαμε το 50% των δυνάμεών μας προς τη σημερινή δημοτική αρχή όπως έγινε και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς επενδύσαμε στην ανανέωση και ακόμα και μετά το αποτέλεσμα θεωρώ οτι πράξαμε σωστά. Θα είμαι περήφανη για το συνδυασμό μου ακόμα και 100 χρόνια μετά.

Η κ.Καπούλα αναφέρθηκε στη στήριξη που της έδωσε η ΝΔ και αν κάποιοι δεν πειθάρχησαν σε αυτή.

«Κεντρικά, το κόμμα έδωσε ξεκάθαρες γραμμές όταν ξεκινήσαμε. Είπε οτι η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Μπέου δε συνάδει με την αισθητική της και αποδείχθηκε καθώς πέντε χρόνια κανένα στέλεχος δεν πήγε να συνομιλήσει με τον κ. Μπέο. Η ΝΔ επένδυσε πάνω σε εμάς. Κάποιοι μπορεί να μη στήριξαν τις επιλογές της ΝΔ. Ο καθένας παίρνει το βάρος της ευθύνης αυτής. Εγώ θα τους αφήσω να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών που πήραν προεκλογικά. Κανείς δε μπορεί να κρυφτεί στον Βόλο» τόνισε η κ. Καπούλα.

Για τα αίτια της ήττας της και την επικράτηση Μπέου, η επικεφαλής της «Έξυπνης πόλης» είπε:

«Η Δημοτική αρχή μίας πενταετίας εδραιώνει μηχανισμό λειτουργίας. Αυτός ο μηχανισμός αν δουλέψει και πέρα από τα όρια των εκλογών και περάσει σε άλλες μεθόδους και πρακτικές, τότε είναι σίγουρο οτι θα πάρει κάποια ποσοστά με τρόπους οι οποίοι φαίνονται πρόσκαιροι, αλλά ελπίζω στο μέλλον να αποδώσουν. Ελπίζω όσα υποσχέθηκαν να τα υλοποιήσουν. Δεν είμαστε αντίθετοι σε αυτό. Θα είναι ευχής έργο να υλοποιήσουν όσα υποσχέθηκαν».

Απαντώντας σε ερώτημα για την υποψηφιότητα του βιομήχανου Κ. Λούλη, είπε: «Ήταν μία κίνηση ματ. Η υποψηφιότητα Λούλη ήταν και ο λόγος που πήρε τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή ο κ. Μπέος. Αυτά είναι μαθηματικά»

Αναφερόμενη στον ρόλο που έπαιξαν τα τοπικά ΜΜΕ η κ. Καπούλα δήλωσε:

«Πέντε χρόνια υπάρχει ένα στρεβλό σύστημα στο πως αποτυπώνεται η ουσία των θεμάτων για τον Δήμο Βόλου. Ασχολήθηκαν όλοι με τα επεισόδια και τα σόου και έφυγε η ουσία από το τι μπορεί να κάνει ο Δήμος για τον πολίτη.»