π-πελοποννήσου-μητσοτάκης-νίκας-στην-544737
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 15.10.2018 | 15:36

Π.Πελοποννήσου: Μητσοτάκης, Νίκας στην πρώτη φωτό μετά την υποψηφιότητα

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε σήμερα το Βραχάτι, την Ευαγγελίστρια, το Κιάτο, το Μελίσσι, το Ξυλόκαστρο και το Δερβένι.

Με την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Παναγιώτη Νίκα, που σηματοδοτεί και την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο πρόεδρος της ΝΔ, έδωσε το πολιτικό στίγμα του.

Όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχρισε τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου. 

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε σήμερα το Βραχάτι, την Ευαγγελίστρια, το Κιάτο, το Μελίσσι, το Ξυλόκαστρο και το Δερβένι.

Στην περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στην Κορινθία βρέθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ως υποψήφιος πλέον περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το “χρίσμα” της ΝΔ. “Θα τα πούμε από άλλους χώρους αυτά από τη Δευτέρα”, είχε προαναγγείλει ο δήμαρχος Καλαμάτας, και απ’ότι φαίνεται ξεκίνησε από την Κόρινθο της προεκλογική του εκστρατεία.

Από την πλευρά ο κ. Μητσοτάκης, σχετικά με τη στήριξη προς το πρόσωπο του νυν δημάρχου Καλαμάτας, δήλωσε: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε σήμερα μαζί τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος και θα έχει τη στήριξή μας για να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Παναγιώτης είναι ένας εξαιρετικός δήμαρχος, ένα στέλεχος με πολύ μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Καλαμάτα. Και επειδή εμείς πιστεύουμε πραγματικά ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπηρετείται από στελέχη τα οποία έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον κ. Νίκα για να μπορέσει να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή την οποία μπορούσαμε να κάνουμε. Και είμαι επίσης απολύτως σίγουρος ότι και οι κάτοικοι της Πελοποννήσου θα εμπιστευτούν αυτόν και την ομάδα του, ώστε η επόμενη μέρα για την Πελοπόννησο να είναι μια μέρα πιο αισιόδοξη και πιο χαμογελαστή».