έκθεση-ζωγραφικής-του-ανδρέα-δάρα-στο-527989
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 03.09.2018 | 12:48

Έκθεση Ζωγραφικής του Ανδρέα Δάρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στην Έκθεση Ζωγραφικής, με τίτλο «Θερινή Αναδρομή», του καλλιτέχνη, κου Ανδρέα Δάρα. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (οδός Γ. Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο).

Ο Δήμος Μαρκοπούλου καλωσορίζει το Φθινόπωρο, φιλοξενώντας το εικαστικό έργο του Ανδρέα Δάρα, ο οποίος μέσα από περίπου σαράντα έργα, συνομιλεί με την νοσταλγική αναπόληση του καλοκαιριού. Τοπία και σκηνές από την ζωή στην φύση και κυρίως, από την θάλασσα του Πόρτο Ράφτη, συνθέτουν το μετεμπρεσσιονιστικό σκηνικό. Ο καλλιτέχνης δημιουργεί χρησιμοποιώντας την τεχνική της ελαιογραφίας ή με ακρυλικό σε μουσαμά. Οι σκηνές με ανθρώπινα στοιχεία έχουν μετεξπρεσιονιστική διάθεση.

Ο Ανδρέας Δάρας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στις γειτονιές της Πλάκας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ παράλληλα φοίτησε σε εργαστήρια ζωγραφικής. Ασχολείται σχεδόν 40 χρόνια με την ζωγραφική, έχοντας στο ενεργητικό του, 5 ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές, σε 5 ομαδικές εκθέσεις.

Εγκαίνια Έκθεσης:

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 8:30 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης:

Από την Κυριακή 9 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

και ώρες 6:00 μ.μ. ως 9:00 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους!