συνεχίζονται-οι-κινηματογραφικές-πρ-139836
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 21.11.2018 | 18:11

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές από το Δ. Μάνδρας-Ειδυλλίας

Για ακόμη μία χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη πρωτοβουλία των Κινηματογραφικών Προβολών από το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Οι προβολές ξεκίνησαν αρχικά στις Δημοτικές Ενότητες των Ερυθρών και των Βιλίων, ενώ μετά την αποκατάσταση και την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη», το οποίο επλήγη από τη θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017 θα ξεκινήσουν οι προβολές και στη Μάνδρα. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημάρχου, κ. Γιάννας Κριεκούκη η οποία είχε την συνολική και ενθουσιώδη υποδοχή από όλους, όχι μόνο κινηματογραφόφιλους. Η αγάπη του κόσμου για τον θεσμό του Κινηματογράφου ανέδειξε τις προβολές σαν μια από τις πιο αγαπητές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου σε όλους τους δημότες αλλά και σε πάρα πολλούς επισκέπτες.

Το πρόγραμμα, για ακόμη μία χρονιά, είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο ώστε να ικανοποιεί όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες ώστε κανείς να μην αποκλείεται από την μαγεία του Κινηματογράφου.

Ο Δήμος καλεί όλους τους δημότες και γενικότερα τους φίλους του Κινηματογράφου να στηρίξουν την προσπάθεια και την φετινή χρονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των προβολών μπορείτε να καλείται στο 15270 & στο 213.2014.945.