δημόσιο-ανοιχτές-436-θέσεις-για-προσλ-323159
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 17.04.2018 | 11:28

Δημόσιο: «Ανοιχτές» 436 θέσεις για προσλήψεις υπαλλήλων

Τις 436 διαθέσιμες θέσεις για προσλήψεις σε δήμους, πανεπιστήμια και άλλους φορείς του δημοσίου, παρουσιάζει η aftodioikisi.gr.
Συνοπτικά:

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών: Πρόσληψη  4 ατόμων

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θέσεων μελών ΔΕΠ:

  • Καθηγητή, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα Γλυπτικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με γνωστικό αντικείμενο «Κεραμική» Η Κεραμική ως εκφραστική έρευνα, μορφή και μέσο στις εικαστικές τέχνες

Αρ. Προκήρυξης: 4763/21.12.2017

ΑΔΑ: Ω14Η46Ψ8ΝΖ-ΚΔΛ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: 5341

  • Καθηγητή, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με γνωστικό αντικείμενο «Περφόρμινγκ Αρτ. Επιτελεστικές καλλιτεχνικές δράσεις» Το σώμα ως εκφραστικό μέσο στο πεδίο των Εικαστικών Τεχνών και της Σύγχρονης Τέχνης

Αρ. Προκήρυξης: 4766/21.12.2017

ΑΔΑ: 604846Ψ8ΝΖ-ΠΤΘ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5362

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5363

  • Καθηγητή, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με γνωστικό αντικείμενο «Τέχνη στο συγκείμενο (Art in Context). Καλλιτεχνικές πρακτικές, μεθοδολογία έρευνας και θεωρίες της σύγχρονης τέχνης» Διερεύνηση των σύγχρονων ειακστικώ πρακτικών, έργων, διαδικασιών και δράσεων στο πλαίσιο ενός συνόλου παραμέτρων, συνθηκών, εννοιών και καταστάσεων που περιβάλλουν και καθορίζουν το εννοιολογικό πλαίσιο στο πεδίο των Εικαστικών Τεχνών και της Σύγχρονης Τέχνης»

Αρ. Προκήρυξης: 4767/21.12.2017

ΑΔΑ: 67ΙΔ46Ψ8ΝΖ-5ΔΞ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5366

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5367

  • Καθηγητή, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία στον Τομέα Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με γνωστικό αντικείμενο «Φωτογραφία. Η φωτογραφία ως εκφραστικό μέσο στο πεδίο των εικαστικών τεχνών» Μορφές της αναλογικής και ψηφιακής φωτογραφικής εικόνας στο πεδίο της σύγχρονης τέχνης και έρευνας».

Αρ. Προκήρυξης: 4770/21.12.2017

ΑΔΑ: ΩΒΖΕ46Ψ8ΝΖ-ΞΦΣ

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5368

ΑΠΕΛΛΑ ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ: ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ 5369

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 29/05/2018

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 2103897143

TEI Κρήτης: Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, σύμφωνα με την με αρ. 795/Θ.27ο/28.03.2018 απόφαση της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης, η οποία και αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: 6Η4Ω4691Ο3-24Ν, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει τρεις (3) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 1 με τίτλο “Μελέτη/σχεδιασμός/ανάπτυξη σταθμού παραγωγής σωματιδιακής ακτινοβολίας”, του έργου με τίτλο “Ενίσχυση Ανταγωνιστικότητας Περιφέρειας Κρήτης σε Ιατρικές Εφαρμογές Αιχμής με τη χρήση δευτερογενούς ακτινοβολίας πλάσματος-υπερισχυρών λέιζερ”, (κωδ. έργου: 80483), το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ: Το φυσικό αντικείμενο του έργου αυτού αποτελεί το πρώτο βήμα στην ανάπτυξη σταθμού παραγωγής δευτερογενούς ακτινοβολίας πλάσματος μέσω υπερισχυρών λέιζερ στο Κέντρο Φυσικής Πλάσματος & Λέιζερ (Centre for Plasma Physics & Lasers – CPPL) του ΤΕΙ Κρήτης, που να μπορεί αρχικά να υποδεχθεί προς μελέτη προσομοιώματα ιστών που έχουν αναπτυχθεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στο πλαίσιο αυτό: (i) θα εκπονηθεί μελέτη των προδιαγραφών του σταθμού αυτού και του τρόπου ενίσχυσης συνέργειας της κοινοπραξίας προς όφελος της Περιφέρειας Κρήτης, (ii) με βάση αυτή τη μελέτη θα αποκτηθούν τα απαραίτητα (εξοπλισμός, εξειδικευμένα υλικά, κτλ) για την υλοποίηση πρότυπου σταθμού παραγωγής δευτερογενούς ακτινοβολίας, και (iii) θα παραδοθεί αναφορά αρχικών σταδίων χρήσης του σταθμού.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ / ΘΕΣΗ 1:

  • Τεχνική Υποστήριξη του έργου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ / ΘΕΣΗ 2:

  • Τεχνική Υποστήριξη του έργου.
  • Υποστήριξη του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης έργων (resCom)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΘΕΣΗ 1

  • Πτυχίο ΑΕΙ
  • Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Πτυχίο ECDL ή ισοδύναμου σε γνώσεις MS Office και Internet
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα
  • Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων ή ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΑΕΙ

ΘΕΣΗ 2

  • Πτυχίο ΑΕΙ
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα με αντικείμενο συναφές με το αντικείμενο της θέσης
  • Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Πτυχίο ECDL ή ισοδύναμου σε γνώσεις MS Office και Internet

 Αρ. Προκήρυξης: 2899 (ΑΔΑ: ΨΕ1Γ4691Ο3-4ΤΥ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους σε σφραγισμένο φάκελο. Οι υποψήφιοι ανάδοχοι πρέπει να καταθέσουν (ή να αποστείλουν) και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση ορθής κρίσης για τις γνώσεις, την εμπειρία, την προσωπικότητα και να βοηθήσει την Επιτροπή Αξιολόγησης στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλόλητά τους. Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να γίνει αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στη Μονάδα Οικονομικής & Διοικητικής Υποστήριξης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης, καθημερινά 09:00-15:30 στην κάτωθι διεύθυνση:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Κρήτης

Εσταυρωμένος, Τ.Θ. 1939, Τ.Κ. 71004, Ηράκλειο Κρήτης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 (23.04.2018), και ώρα 15:30.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

Επιστημονικά Υπεύθυνος: κος Δρ. Μιχαήλ Ταταράκης

Τηλ.: 28310 86302

email: [email protected]

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4485/2017 και την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθ. 07/01-03-2018 της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γεωγραφίας με τίτλο: «Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου» με κεντρικό κωδικό ΚΕ 30002, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, ενδιαφέρεται για την επιλογή και απασχόληση ενός (1) ατόμου, με σύμβαση έργου με σκοπό την υποστήριξη των επί μέρους λειτουργιών του ανωτέρω προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, ζητείται: ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) με Μεταπτυχιακό Τίτλου Σπουδών. Το προβλεπόμενο ποσό της Πρόσκλησης θα βαρύνει τον προϋπολογισμό των Κύκλων με ΚΕ 30002-006, 30002-007 και 32008 του ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου».

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΘΕΣΗ 1: Ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών

  • Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ),
  • Να είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών που σχετίζεται με το αντικείμενο των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ),
  • Να έχουν πιστοποιημένη εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών μετά τη λήψη του πτυχίου σε Πανεπιστημιακό περιβάλλον,
  • Να έχουν πιστοποιημένη γνώση διαχείρισης λογισμικού βάσεως δεδομένων (γραμματειακής υποστήριξης),
  • Να έχουν πιστοποιημένη εμπειρία στη διοικητική υποστήριξη των διαδικασιών ενός Πανεπιστημιακού Τμήματος,
  • Να έχουν πιστοποιημένη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, • προγραμμάτων και εκπαίδευσης γραφείου,
  • Να έχουν συμμετάσχει σε έργα ή να έχουν εμπειρία στη διαχείριση έργων σε πανεπιστημιακό περιβάλλον,
  • Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.

 Αρ. Προκήρυξης: Γ-585-2018 (ΑΔΑ: 7Ζ4Ν4691ΒΣ-Β50)

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο αρκεί να περιέλθουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (το οποίο λειτουργεί από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή – Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα, 1ος όροφος, Γραφείο 111, Κεντρικό Κτίριο) το αργότερο μέχρι τις 19/04/2018 και ώρα 12:00 μ. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά με ευθύνη του υποψηφίου ως προς το περιεχόμενο και το χρόνο που αυτές θα περιέλθουν στο πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Οι αιτήσεις που θα ταχυδρομηθούν πρέπει να βρίσκονται τοποθετημένες σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση – το έργο και ο αριθμός πρωτοκόλλου της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος την οποία αφορούν, καθώς και τα πλήρη στοιχεία του υποψήφιου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: το αργότερο μέχρι τις 19/04/2018 και ώρα 12:00 μ.

Ινστιτούτο τεχνολογίας υπολογιστών και εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»: Πρόσληψη 4 ατόμων

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Systemic Analyzer in Network Threats – SAINT» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (HORIZON 2020/DS-SC7-2016 Framework Programme – Grant Agreement Number: 740829) το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα έργα:

  • Έρευνα και ανάπτυξη στο πλαίσιο υλοποίησης των παραδοτέων του έργου που αφορούν την εύρεση πληροφοριών κυβερνοαπειλητικής δραστηριότητας, ευάλωτων αγορών (vulnerability markets) και προγραμμάτων χρηματοδότησης bug bounties. (έως μία σύμβαση)
  • Έρευνα και ανάπτυξη στο πλαίσιο υλοποίησης των παραδοτέων του έργου που αφορούν την έρευνα και ανάπτυξη αλγορίθμων και τεχνικών επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων. (έως μία σύμβαση)
  • Έρευνα και ανάπτυξη στο πλαίσιο υλοποίησης των παραδοτέων του έργου που αφορούν την έρευνα και σχεδίαση κατάλληλων μετρικών αξιολόγησης και της εφαρμογής μαθηματικών και στατιστικών μοντέλων. (έως μία σύμβαση)
  • Έρευνα και ανάπτυξη στο πλαίσιο υλοποίησης των παραδοτέων του έργου που αφορούν την υλοποίηση των μηχανισμών για τη συλλογή, την αυτοματοποιημένη επεξεργασία και την αποτίμηση των δεδομένων κυβερνοαπειλητικής δραστηριότητας. (έως μία σύμβαση)

Κ1 ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ K1 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Δίπλωμα ή Πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών και Πληροφορικής
  • Διδακτορικό δίπλωμα Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
  • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ετών στο συντονισμό και την καθοδήγηση ομάδων προσωπικού στην υλοποίηση ερευνητικών έργων χρηματοδοτούμενων από Εθνικούς Πόρους & την Ε.Ε.
  • Εμπειρία στον συντονισμό υλοποίησης τουλάχιστον δέκα (10) έργων σχετικά με τη σχεδίαση και ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής
  • Αξιόλογη ερευνητική δραστηριότητα (τουλάχιστον 20 δημοσιεύσεις) στις επιστημονικές περιοχές σχετικές με θέματα παγκόσμιου ιστού

Κ2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ K2 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Δίπλωμα ή Πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών και Πληροφορικής
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών
  • Διδακτορικό δίπλωμα Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
  • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ετών στο χώρο της Πληροφορικής
  • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον εννέα (9) ετών σε εθνικά ή/και ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα
  • Άριστη γνώση Αγγλικών (επιπέδου Γ2)
  • Εμπειρία σε έργα με αντικείμενο συναφές με κρυπτογραφικά ζητήματα

Κ3 ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ K3 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο Μαθηματικών
  • Διδακτορικό δίπλωμα στα Μαθηματικά
  • Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ετών σε εθνικά ή/και ευρωπαϊκά έργα

Κ4 ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ K4 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΜΙΑ (1))

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Σπουδές Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής (πτυχιούχος ή τελειόφοιτος)
  • Άριστη γνώση Αγγλικών (επίπεδο Γ2)

Αρ. Προκήρυξης: Π 397 (ΑΔΑ: Ω23046941Δ-ΘΩΨ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι προτάσεις προς σύναψη σύμβασης μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης που βρίσκεται στο διαδικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» www.cti.gr και ειδικότερα στην ανακοίνωση της πρόσκλησης στο σύνδεσμο ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ / Συμβάσεις Έργου – Προκηρύξεις Θέσεων / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π397_03-04-2018).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την 17/04/2018

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Πρόσληψη 1  ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΕΛΚΕ ΠΔΜ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΣ» (Κωδ. Έργου 1001), που συγχρηματοδοτείται από ιδίους πόρους, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο, για συνολικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 3.300,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων), με σύμβαση μίσθωσης έργου, τα εξής:. 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ Αντικείμενο του έργου αποτελεί η λειτουργική υποστήριξη των εργαστηρίων Η/Υ και υποδομών ΤΠΕ της Παιδαγωγικής Σχολής στη Φλώρινα. Ειδικότερα το αντικείμενο του έργου αφορά: • Την τεχνική υποστήριξη εργαστηρίων Η/Υ και των διδακτικών εργαστηρίων της Παιδαγωγικής Σχολής • Την τεχνική υποστήριξη τηλεδιασκέψεων και τηλεκπαίδευσης • Την τεχνική υποστήριξη μελών ΔΕΠ και προσωπικού σε θέματα ΤΠΕ • Την αντιμετώπιση συνηθέστερων προβλημάτων υλικού, λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών γραφείου • Την τεχνική υποστήριξη και ενημέρωση ιστοσελίδων των τμημάτων • Τον έλεγχο και συντήρηση του εξοπλισμού ΤΠΕ της Παιδαγωγικής Σχολής 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο ΠΕ/ΤΕ πληροφορικής ή ΠΕ Θετικών Επιστημών με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ή Διδακτορικό Δίπλωμα σε κλάδο της Πληροφορικής
  • Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας

Αρ. Προκήρυξης: 2767/2018 (ΑΔΑ: 7Μ35469Β7Κ-4ΩΣ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται (είτε με φυσική παρουσία είτε ταχυδρομικά) στη διεύθυνση Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Πάρκο Αγίου Δημητρίου, Κοζάνη, 50131), και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του ΕΛΚΕ.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 24610-56440 (κα Ιακωβίδου Χρύσα)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως τις 20/04/2018 και ώρα 2:00 μ.μ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πρόσληψη  1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασµός του Πανεπιστηµίου Κρήτης (ΕΛΠΚ) στα πλαίσια υλοποίησης του προγράµµατος µε ΚΑ 4937 και τίτλο: «Ελληνική ερευνητική υποδοµή για την απεικονιση και παρακολούθηση Θεµελιωδών ∆ιεργασιών στη βιολογία και την Ιατρική», (εφεξής «πρόγραµµα»), το οποίο συγχρηµατοδοτείται από την Ελλάδα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ)και τελεί υπό την επιστηµονική εποπτεία του κ. Μαυροθαλασσίτη Γεωργίου ενδιαφέρεται να συνάψει σύµβαση µίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου υπό τους κάτωθι όρους:

Αντικείµενο έργου: «Συγκριτική µελέτη των κρανιακών ραφών στην κρανιοσυνοστέωση» Αναλυτική περιγραφή: Ανάλυση των κρανιακών ραφών κατά την ανάπτυξη του ποντικού σε φυσιολογικά και παθολογικά µοντέλα ζωών.

 Αµοιβή αναδόχου: Καθαρό ποσό: 10.149,42€, ΦΠΑ:2.435,86€ ∆ιάρκεια σύµβασης: 12 µήνες από την υπογραφή της σύµβασης

Τόπος εκτέλεσης έργου: Ηράκλειο τµήµα Ιατρικής Πανεπιστηµίου Κρήτης

Επιθυµητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης έργου: Μάιος 2018

Επισηµαίνεται ότι είναι δυνατή η παράταση της χρονικής διάρκειας της σύµβασης έργου, το αργότερο δε µέχρι το πέρας του προγράµµατος, µε αµοιβή ανάλογη της αρχικής σύµβασης. Επίσης είναι δυνατή η επέκταση του φυσικού και αντιστοίχως του οικονοµικού αντικειµένου της σύµβασης, εφόσον αυτή είναι συµβατή και συνακόλουθη µε τα παραδοτέα της αρχικής σύµβασης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο ΑΕΙ σε τοµέα Βιοϊατρικών επιστηµών (Ιατρική, Βιολογία, Φαρµακευτική κλπ).
  • Μεταπτυχιακό ∆ίπλωµα Ειδίκευσης σε αντικείµενο Βιοϊατρικών επιστηµών.
  • Τουλάχιστον 10 µήνες εργαστηριακής εµπειρίας σε θέµατα αναπτυξιακής /κυτταρικής/ µοριακή βιολογίας
  • Γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Αρ. Προκήρυξης: 7345/4-4-2018 (ΑΔΑ: ΩΑ3Π469Β7Γ-ΗΟΝ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι (µόνο φυσικά πρόσωπα) µπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: µέχρι και την Παρασκευή 20/04/2018 (ώρα 14:00)

Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής προτάσεων, αιτήσεων και ενστάσεων/απόψεων:

Τµήµα ∆ιοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ,

Βασιλάκη Μαρία,

τηλ.: 2810393170,

email: [email protected]

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά µε το αντικείµενο και τους όρους της πρόσκλησης: Μαυροθαλασσίτης Γεώργιος

τηλ: 2810394537,

email: [email protected]

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη  1 ατόμου

Ο ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «HUMAN BRAIN PROJECT» με κωδικό έργου ΕΡ-2888-01, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με επιστημονικό υπεύθυνο, τον Αναπλ. Καθηγητή Βασίλειο Βασσάλο, προτίθεται, σύμφωνα με την από 28/03/2018 απόφαση της 14ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018 (ΑΔΑ: ΨΕΒΛ469Β4Μ-ΓΨΤ), να απασχολήσει με σύμβαση έργου, χρονικής διάρκειας έως 20 μηνών (με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου), έναν (1) Επιστήμονα Πληροφορικής για την εκτέλεση του κάτωθι έργου: «Data extraction, schema matching, record linkage and data fusion in a virtual integration system of biomedical clinical data»

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου της ημεδαπής, ή ισότιμου της αλλοδαπής Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ ή Πληροφορικής ή Επιστήμης Υπολογιστών ή Στατιστικής ή Τοπογράφου Μηχανικού με βαθμό τουλάχιστον 7.0.
  • Μεταπτυχιακό Πληροφορικής, ή Μηχανικού Η/Υ ή Στατιστικής ή Επιχειρησιακής Έρευνας ή Τεχνητής Νοημοσύνης ή Επιστήμης Δεδομένων ή Μηχανικής Μάθησης με βαθμό τουλάχιστον 8.0.
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
  • Τουλάχιστον 1 έτος, μετά τη λήψη του πτυχίου, συναφή με τα παραπάνω αντικείμενα σπουδών, επαγγελματική εμπειρία.
  • Τουλάχιστον 1 χρόνο προγραμματιστική εμπειρία.

Αρ. Προκήρυξης: 7ΜΧ3469Β4Μ-ΤΤΙ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους (έντυπο του παραρτήματος Α΄) συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο τεκμηριώνει όσα αναφέρονται στο βιογραφικό τους, στη διεύθυνση ΕΛΚΕ ΟΠΑ, Κεφαλληνίας 46, 11251 Αθήνα, πρωτόκολλο, 1ος όροφος. Να σημειωθεί ότι ο ΕΛΚΕ ΟΠΑ, θα παραμείνει κλειστός από τις 04/04/2018 έως και τις 11/04/2018. Στο φάκελο να αναγράφεται η φράση: «Συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «HUMAN BRAIN PROJECT» με κωδικό θέσης 2888-PR2».

Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ισχύει η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Ρούλα Παρσαλίδου 210-8203839.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  έως 24/04/2018, ώρα 16:00

ΤΕΙ Ηπείρου: Πρόσληψη  2 ατόμων

Ο  Ειδικός  Λογαριασμός  Κονδυλίων  Έρευνας  του  ΤΕΙ  ΗΠΕΙΡΟΥ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί για τη στελέχωση της ομάδας υλοποίησης του ανωτέρω

Έργου με σύμβαση  μίσθωσης  έργου,  με  δύο (2)  ερευνητές  ‐  συνεργάτες με καθημερινή παρουσία και απασχόληση  στους  χώρους του Εργαστηρίου Αρδεύσεων Έργων Πράσινου

του Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, το  οποίο  βρίσκεται  στην  Τεχνόπολη  του  ΤΕΙ  Ηπείρου  στους  Κωστακιούς  Άρτας.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ OLCULT_01  

Αντικείμενο: Υποστήριξη  υλοποίησης  έργου  στο  πλαίσιο  ολοκλήρωσης  παραδοτέων  4.2.1 Integrated management systems for olive crop, 5.2.2 Local table olives water footprint (εργασία πεδίου, έρευνα,μετρήσεις κτλ.), συμμετοχή στην ανάλυση των αποτελεσμάτων και στη σύνθεση της τελικής αναφοράς) 2.2.1 Web presence (site, social networks etc).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ  ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο πανεπιστημίου, γεωπονικής σχολής, τμήματος φυτικής παραγωγής
  • Μεταπτυχιακός  τίτλος  σπουδών  γεωπονικής  κατεύθυνσης  με  εξειδίκευση  στην  αειφορική/ολοκληρωμένη διαχείριση αγροτικής παραγωγής και χρήση νέων τεχνολογιών
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας (Γ2)
  • Γνώσεις πληροφορικής: πακέτο εφαρμογών γραφείου (κατά προτίμηση)MS‐Office και GIS (κατά  προτίμηση ArcGIS και QGIS)

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ OLCULT_02

Αντικείμενο: Υποστήριξη  υλοποίησης  έργου  στο  πλαίσιο  ολοκλήρωσης  παραδοτέων  4.2.1 Integrated management systems for olive crop (Υποστήριξη  στα  συστατικά  των  συστημάτων  ολοκληρωμένης  διαχείρισης,  παροχή  ειδικών  στατιστικών  και  γεωγραφικών  πληροφοριών,  οδηγίες  εφαρμογής  συστήματος κτλ) και επικαιροποίηση των πρωτοκόλλων Προϊόντων Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.)

για  τις τοπικές ποικιλίες ελιάς 6.2.1 Deliverable Common presentation in international events

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ  ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο πανεπιστημίου, γεωπονικής σχολής, τμήματος φυτικής παραγωγής
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών γεωπονικής κατεύθυνσης με εξειδίκευση στην  εδαφολογία και τη  διαχείριση εδαφικών πόρων
  • Άριστη γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Γ2)
  • Γνώσεις  πληροφορικής:  πακέτο  εφαρμογών  γραφείου (κατά  προτίμηση) MS‐Office  και GIS (κατά  προτίμηση ArcGIS και QGIS)

Αρ. Προκήρυξης: 1259/2018 (ΑΔΑ: 6ΛΣΘ4691ΟΙ-090)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι υποψήφιοι εξωτερικοί συνεργάτες θα πρέπει να υποβάλλουν πρόταση(σε ευκρινές σημείο της οποίας  θα  αναγράφεται  ο  αντίστοιχος  ΚΩΔΙΚΟΣ  ΠΡΟΤΑΣΗΣ),  σύμφωνα με το υπόδειγμα που διατίθεται,συνοδευόμενη  από  βιογραφικό  σημείωμα  και  αντίγραφα  τίτλων  σπουδών,  πιστοποιήσεων  και  βεβαιώσεων απασχόλησης .

Θα  αξιολογηθούν  μόνο  οι  προτάσεις  υποψηφίων  εξωτερικών  συνεργατών  που  θα

κατατεθούν,  τις  εργάσιμες  μέρες  και  ώρες,  σε  σφραγισμένο  φάκελο

ή  θα  αποσταλούν  ταχυδρομικά  με  συστημένη επιστολή,

η  οποία  θα  παραληφθεί  και  θα  πρωτοκολληθεί  στη διεύθυνση:    Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Ηπείρου  Κτίριο Διοίκησης  Ταχ. Δ/νση: Έναντι Γέφυρας Αράχθου, Άρτα  Τ.Κ : 47 132 Άρτα

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: το  αργότερο  μέχρι  την  23/04/2018  ημέρα  Δευτέρα και ώρα 14.00

Η  παρούσα  πρόσκληση  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος  για  υποβολή  προτάσεων  προς  σύναψη  συμβάσεων  μίσθωσης  έργου  θα  δημοσιευθεί  στον  ιστοχώρο  της  Επιτροπής  Ερευνών  και  Διαχείρισης  του  ΕΛΚΕ  ΤΕΙ  Ηπείρου (http://research.teiep.gr).    Για  περισσότερες  πληροφορίες  οι  υποψήφιοι  μπορούν  να  απευθύνονται  στα  τηλέφωνα: 26810‐ 50249/26810‐50038.

Ελληνικό κέντρο θαλασσίων ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.): Πρόσληψη 3  ατόμων

Το ΕΛΚΕΘΕ προκηρύσσει την πρόσληψη τριών (3) ατόμων με ετήσια σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με δυνατότητα παράτασης και με Κωδικούς 01-03, για τις ανάγκες υλοποίησης της Πράξης «Παρακολούθηση και καταγραφή της κατάστασης (ποιότητα, ποσότητα, πιέσεις, χρήση) των υδάτων της Χώρας» με Κ.Ε 02.5031702

Η Πράξη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ταμείο Συνοχής και από Εθνικούς πόρους (ΣΑΕ 2751, ΚΩΔ. ΠΡΑΞΗΣ / MIS (ΟΠΣ): 5001776, ΕΝΑΡΙΘΜΟ: 2017ΣΕ27510111).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΚΩΔ. 1. Πτυχιούχος Βιολόγος ή Περιβαλλοντολόγος ή Δασολόγος ή Γεωπόνος ή Μηχανικός Περιβάλλοντος (ΠΕ) με: Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Βιολογικές ή Περιβαλλοντικές επιστήμες Αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους στη δειγματοληψία/προσδιορισμό διατόμων, ή μικροφυκών γενικά ή/και βενθικών μακροασπονδύλων και σε ανάλυση σχετικών δεδομένων.

ΚΩΔ. 2. Πτυχιούχος Βιολόγος ή Περιβαλλοντολόγος ή Δασολόγος ή Γεωπόνος (ΠΕ) με: Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Βιολογικές ή Περιβαλλοντικές επιστήμες Αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε δειγματοληψία βενθικών μακροασπονδύλων ποταμών και σε ανάλυση σχετικών δεδομένων.

ΚΩΔ. 3. Βιολόγος ή Περιβαλλοντολόγος ή Δασολόγος ή Γεωπόνος (ΠΕ) με: Αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους στη δειγματοληψία/προσδιορισμό διατόμων, ή μικροφυκών γενικά ή/και βενθικών μακροασπονδύλων και σε ανάλυση σχετικών δεδομένων.

Αρ. Προκήρυξης: 20043/3171/03.04.2018 (ΑΔΑ: 619ΘΟΡΡΘ-ΞΝΒ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην έδρα του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) στην Ανάβυσσο Αττικής (περιοχή Μαύρο Λιθάρι) (46,7 χιλ.) Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου (πληροφορίες τηλ.2291076331).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: το αργότερο έως τις 18/04/2018.

Δήμος Αλεξάνδρειας: Πρόσληψη  35 ατόμων

O Δήμος Αλεξάνδρειας προκηρύσσει την πρόσληψη ως υδρονομείς άρδευσης ως εξής:

Α. για την Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας έξι (6) άτομα

Β. για την Δημοτική Ενότητα Πλατέος πέντε (5) άτομα

Γ. για την Δημοτική Ενότητα Μελίκης δέκα οκτώ (18) άτομα

Δ. για την Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών έξι (6) άτομα.

 με καθήκοντα:

α. Η επιτήρηση της κανονικής ροής των αρδευτικών υδάτων και η διανομή αυτών κατά τον ισχύοντα κανονισμό αρδεύσεως

β. Η επιμέλεια της καλής συλλογής και διοχετεύσεως των αρδευτικών υδάτων και η επιτήρηση της ροής αυτών στους αρδευτικούς αύλακας, μέχρι της, εις έκαστο αρδευόμενο κτήμα, εκχύσεως τους.

γ. Η φύλαξη και η προστασία των πάσης φύσεως αρδευτικών έργων και η επιμέλεια της καλής συντήρησής τους.

δ. Ο έλεγχος της εφαρμογής των υπό των αρμοδίων αρχών ή συμβουλίων ή επιτροπών εκδιδομένων διατάξεων, που αφορούν την διανομή των αρδευτικών υδάτων ή την εκτέλεση ή συντήρηση αρδευτικών έργων ή την καθαριότητα και υγιεινή των υδάτων.

ε. Η βεβαίωση και η καταγγελία των περί τα άνω αντικείμενα αδικημάτων.

στ. Η άμεσος γνωστοποίηση εις την αρμόδια Τοπική Επιτροπή Άρδευσης παντός αγροτικού αδικήματος, το οποίο υπέπεσε στην αντίληψή τους.

ζ. Η φύλαξις των παρά τας όχθας των αυλάκων ή εις μικράν από τούτων απόσταση κειμένων αγροτικών κτημάτων, δι’ ά κέκτηνται αρμοδιότητας και υπέχουν ευθύνες ως και οι αγροφύλακες.

η. Τα καθήκοντα που αναφέρονται στο άρθρο 10 του Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας.

Αρ. Προκήρυξης: 7723 (ΑΔΑ: Ω5Φ8ΩΨΠ-Τ6Λ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: έως και την 19-04-2018

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στην έδρα του Δήμου, στο Γραφείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων παρέχονται από το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, στο τηλέφωνο 23333-50121-2 κ. Γιαννάκη Νικόλαο και Κιρτικίδου Ευθυμία και στη Δ/νση : Εθ. Αντίστασης 42, Τ.Κ. 59300 Αλεξάνδρεια Ημαθίας, καθώς επίσης και από τα κατά τόπους ΚΕΠ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ): Πρόσληψη  1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «EasyTV- Easing the access of Europeans with disabilities to converging media and content» – «EasyTV», Κωδ. KOH.02.2348, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΗ: Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) μέσω σύναψης σύμβασης ανάθεσης έργου.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 17431

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Πληροφορική ή συναφής ειδικότητα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ: Ανάπτυξη πλατφόρμας για την τρισδιάστατη καταγραφή και αποθήκευση διαφορετικών νοηματικών γλωσσών με τη βοήθεια πολλαπλών αισθητήρων.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: ΕΚΕΤΑ, 6ο χλμ. οδού Χαριλάου – Θέρμης, Θεσσαλονίκη.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  1. Πτυχίο ΑΕΙ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (τομέα Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών) ή Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας
  2. Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας
  3. Αποδεδειγμένη και ουσιαστική γνώση Προγραμματισμού C/C++, Java, Python

Αρ. Προκήρυξης: 17431 (ΑΔΑ: ΨΒΗΨ469ΗΡ8-ΜΘ1)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 26 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00 και να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους: αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ταχυμεταφορέα (courier) στη διεύθυνση:

ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ)

6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης

570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου υποβολής της πρότασης θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα εξής: Πρόταση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 17431/10- 04-2018

Για το έργο «EasyTV» – «KOH.02.2348» Τα στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι τις 26 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 2310 464160 εσωτ. 115 ή στο email: [email protected] (κ. Δημητρόπουλος Κοσμάς).

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού_Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου: Πρόσληψη 3 ατόμων

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα (3) τριών μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης λίθου

– Πτυχίο ΤΕΙ Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της ημεδαπής η ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής.

– Καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ιταλικής γλώσσας.

– Βεβαίωση ομάδας ή αναλυτική βαθμολογία.

– Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

– Αποδεδειγμένη εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (αφορά το 60% των προκηρυσσόμενων θέσεων).

 Αρ. Προκήρυξης: ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΕΦΑΧΙ/157753/110994/1460 (ΑΔΑ: 6Ψ894653Π4-1Ω3)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ναυάρχου Νικοδήμου 1, Άγιος Γεώργιος, Κάστρο Χίου, Τ.Κ. 82131 – Χίος,

υπ’ όψιν κ. Μαρίας Μιχελινάκη

(τηλ. επικοινωνίας: 22710 – 44238, 44738, 44650)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως 17-04-2018

Η παρούσα ανακοίνωση θα τοιχοκολληθεί στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χίου και θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό κόμβο της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr).

Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ): Πρόσληψη  1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «PROFIT: Promoting Financial Awareness and Stability» – «PROFIT», με αριθμό συμβολαίου 687895, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΗ: Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού που θα απασχοληθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) μέσω σύναψης σύμβασης ανάθεσης έργου.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 17434

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ: Συλλογή, ανάκτηση, ανάλυση και συγχώνευση δεδομένων από ετερογενείς πηγές για την υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών (web services) προσωποποίησης, ενσωμάτωσή τους στην πλατφόρμα του έργου PROFIT, και υποστήριξη των δραστηριοτήτων διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Πτυχίο ΑΕΙ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
  2. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  3. Εξειδικευμένη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε μεγάλης κλίμακας τεχνικές εξόρυξης δεδομένων από κείμενο (large-scale text mining), σε προγραμματισμό διαδικτυακών εφαρμογών και web services (REST APIs, databases, data management, process control)΄
  4. Εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε Ευρωπαϊκά ή Εθνικά ερευνητικά προγράμματα/έργα (τεχνικές συναντήσεις έργων, συγγραφή παραδοτέων, υλοποίηση εφαρμογών)
  5. Εμπειρία σε προγραμματισμό (Python, Java & JavaScript)

Αρ. Προκήρυξης: 17434 (ΑΔΑ: ΩΤ68469ΗΡ8-ΟΙΝ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με έναν από τους παρακάτω τρόπους: αυτοπροσώπως, με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, μέσω ταχυδρομείου, μέσω ταχυμεταφορέα (courier) στη διεύθυνση:

ΕΚΕΤΑ / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ( ΙΠΤΗΛ )

6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης

570 01 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 12:30 μμ.

Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας: Πρόσληψη 3  ατόμων

Το Γ.Ν. Καλαμάτας προκηρύσσει για πλήρωση τις παρακάτω θέσεις ειδικευμένων ιατρών επί θητεία κλάδου ιατρών ΕΣΥ του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ως εξής:

  1. ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας)  – Βαθμός: Επιμ. Β΄ – Μία (1) θέση
  1. ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ) – Βαθμός: Επιμ. Β΄-  Μία (1) θέση
  2. ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ (για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ) – Βαθμός: Επιμ. Β΄ – Μία (1) θέση

Αρ. Προκήρυξης: 6184 (ΑΔΑ: Ω8Κ04690ΒΦ-8Ω0)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Η αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας, υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh. gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: H προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 4/5/2018 ώρα 12:00 μ.μ. και λήγει στις 24/5/2018 ώρα 23:59 μ.μ.

Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ): Πρόσληψη 16 ατόμων

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα (Θ.Π.) ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ KAI ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΚΕΘΕΑ MOSAIC, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του :

  1. επαναπροκηρύσσει θέσεις για δύο (2) Ψυχιάτρους, και ένα (1) Ειδικό Θεραπευτή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σύμφωνα με την από 23.6.2017 Α.Π. : Α2β/Γ.Π. 31671 Απόφαση Υπουργού Υγείας,
  2. προκηρύσσει θέσεις για ένα (1) Ψυχίατρο, ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό, δύο (2) Ειδικούς Θεραπευτές και ένα (1) Λογιστή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως δέκα (10) μήνες σύμφωνα με την από 12.3.2018 Α.Π. : Γ4β/Γ.Π. 2893 Απόφαση Υπουργού Υγείας, στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για την λειτουργία της μονάδας «Παρέμβαση στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων για παροχή συμβουλευτικής σε εξαρτημένους πρόσφυγες και των οικογενειών τους καθώς και ανάπτυξη δράσεων πρόληψης αναφορικά με τις εξαρτήσεις»,
  3. προκηρύσσει θέσεις για δύο (2) Κοινωνικούς Λειτουργούς, τέσσερις (4) Ειδικούς Θεραπευτές και ένα (1) Νοσηλευτή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως είκοσι (20) μήνες, σύμφωνα με την από 12.3.2018 Α.Π. : Γ4β/Γ.Π. 2897 Απόφαση Υπουργού Υγείας, στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΚΑΝΑ για την υλοποίηση του προγράμματος «Δίκτυο Άμεσης Παρέμβασης για Χρήστες Ουσιών»

Αρ. Προκήρυξης:  KY/2018/363 (ΑΔΑ: 6ΔΣ5ΟΡ9Υ-ΙΥΒ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των επαναπροκηρυσσόμενων και προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει:

Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr).

ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση: ΚΕΘΕΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧΤ-ΚΥΤ) Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα σε φάκελο μεγέθους Α4, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 12 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 και λήγει στις 19 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 23 Απριλίου 2018, ημέρα Δευτέρα.

Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής της κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Ολόκληρη η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ (www.kethea. gr).

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη, ως εξής:

Περιγραφή Θέσης Μία (1) θέση εξωτερικού συνεργάτη ΠΕ Θετικών Επιστημών με αντικείμενο την «Οργάνωση και υλοποίηση συγκρίσεων δεδομένων in-situ με δορυφορικά που σχετίζονται με τον υδράργυρο και τους επίμονους οργανικούς ρυπαντές»

Αντικείμενο Σύμβασης

Η σύμβαση αφορά στη συμπλήρωση βάσης δεδομένων που σχετίζεται με δορυφορικές παρατηρήσεις υποστηρικτικές στις παρατηρήσεις υδραργύρου και επίμονων οργανικών ρυπαντών σε στοχευμένες συγκρίσεις δεδομένων in-situ με δορυφορικά δεδομένα, και σε αξιοποίηση δεδομένων από την πλατφόρμα CAMS του Copernicus. Με βάση τα ανωτέρω θα υπάρξει συνεισφορά σε τρεις περιπτωσιολογικές μελέτες, ενώ θα γίνει συγγραφή σχετιζόμενων παραδοτέων του προγράμματος. Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου κάθε θέσης, καθώς και τα παραδοτέα που σχετίζονται με αυτή, θα αποτυπωθούν στη σύμβαση που θα συναφθεί ανάμεσα στο EAA και στο επιλεγέν προσωπικό.

Διάρκεια Σύμβασης

Η σύμβαση θα είναι διάρκειας πέντε (5) μηνών, με δυνατότητα παράτασης και συνολικού κόστους τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων, φόρων, εισφορών κλπ. Τόπος Απασχόλησης Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού για τη θέση αυτή ορίζονται οι εγκαταστάσεις του ΕΑΑ στην Πεντέλη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Πτυχίο Θετικών Επιστημών από ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση επιλογής πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών και τίτλος αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τίτλο σπουδών από την αλλοδαπή).
  2. Διδακτορικός Τίτλος σπουδών στην Φυσική, από ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση επιλογής πρέπει να προσκομιστεί επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών και τίτλος αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τίτλο σπουδών από την αλλοδαπή).
  3. Εμπειρία στη χρήση υπολογιστικών εργαλείων (π.χ. MATLAB), στην ανάλυση και σύγκριση δορυφορικών και επίγειων παρατηρήσεων (π.χ. διαγράμματα Taylor), συμμετοχή σε αντίστοιχα επιστημονικά προγράμματα και πειραματικές καμπάνιες.
  4. Επιστημονικές δημοσιεύσεις σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά σχετικές με το αντικείμενο της σύμβασης.
  5. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

 Αρ. Προκήρυξης:  971(ΑΔΑ: Ψ7ΖΓΟΡΕΙ-Υ0Ω )

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του προγράμματος ERA-PLANET κ. Διακογιάννη Γεωργία, [email protected], και στο Διευθυντή Ερευνών, Δρ. Ευάγγελο Γερασόπουλο, [email protected]. Στην αίτηση πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται το αντικείμενο της θέσης για την οποία εκδηλώνεται ενδιαφέρον.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι 29/04/2018

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του Προγράμματος κα Διακογιάννη Γεωργία, [email protected], 210-8109204.

Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ»: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» προκηρύσσει για πλήρωση τις παρακάτω θέσεις ειδικευμένων ιατρών, επί θητεία, κλάδου ιατρών ΕΣΥ του Γ.Ν. Μυτιλήνης – Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου (οργανική μονάδα Γ.Ν. Μυτιλήνης) ως εξής:

Φορέας: Γ.Ν. Μυτιλήνης

Ειδικότητα: Ουρολογία

Βαθμός: Επιμελητής Β’

Αριθμός Θέσεων: 1

Αρ. Προκήρυξης:  6038 (ΑΔΑ: Ω20Φ46907Ο-Τ21)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Μέχρι την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας, που ορίζεται στην απόφαση προκήρυξης, ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 1ης Δ.Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΖΑΧΑΡΩΦ 3, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Τ.Κ. 11521 ΑΘΗΝΑ), αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδρομικά, είτε με συστημένη επιστολή είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς, σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα. Ο υποψήφιος που υποβάλλει υποψηφιότητα σε διαφορετικό Συμβούλιο, καταθέτει ισάριθμους με τις θέσεις που διεκδικεί φακέλους δικαιολογητικών με εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κάθε φάκελο

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: : Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 04.05.2018 ώρα 12:00μ.μ. και λήγει στις 24.05.2018 ώρα 23:59 μ.μ.

Δήμος Ζίτσας: Πρόσληψη 10 ατόμων

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του (πυροπροστασία)

Ειδικότητα:

ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ/ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Αριθμός θέσεων: 10

Χρονική Διάρκεια: 3 μήνες

Αρ. Προκήρυξης: 4497  (ΑΔΑ: ΨΦ0ΛΩΡΓ-ΠΦΓ)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ζίτσας (Δ/νση: Λ. Πασσαρώνος1, τηλ: 26533-60053) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος Τσάγγας Κων/νος.

Η σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση θα διατίθεται στην έδρα του Δήμου (Δημαρχείο Ελεούσας), στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www. zitsa. gov. gr .

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 13/04/2018 έως 20/04/2018) και ώρα 10:00- 14:00

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα  της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με το ΦΕΚ 212/Γ’/02-03-2018, (αρ. προκ. 5761/13-09-2017), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου στη θέση Καθηγητή, ως εξής:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

1 Αναπληρωτής ή Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Οικονομική Θεωρία με έμφαση στη Μακροοικονομική».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας με όλα τα απαραίτητα κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα: «ΑΠΕΛΛΑ» https://apella.minedu.gov.gr 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ5148 και ΑΡΡ5150.

Πληροφορίες  στο τηλ.: 210 8203303, email: [email protected]

(Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 14-05-2018.

Μεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης : Πρόσληψη 1 ατόμoυ

Το Μεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της Ε.Ε. (Cdt), σύμφωνα με το Α.Π. 2026/20-03-2018 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε),  ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, με στοιχεία:

Προκήρυξη:                                       Θέση:                             

CDT-ACIII-2018/01                       Υπάλληλος ως Βοηθός Τομέα Δημοσίων Συμβάσεων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικώς απευθείας στο ανωτέρω Μεταφραστικό Κέντρο.

Πληροφορίες για την ανωτέρω Προκήρυξη στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://cdt.europa.eu/en/jobs 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 20-04-2018. 

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. : Πρόσληψη 62 ατόμων

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας και συγκεκριμένα για τη Διεύθυνση Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πωλήσεων (ΔΑΥΠ), τη Διεύθυνση Πωλήσεων Νότιας Ελλάδας (ΔΠΝΕ) και τη Διεύθυνση Πωλήσεων Αττικής (ΔΠΑ), ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά εξήντα δύο (62) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

4ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Διεύθυνση Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πωλήσεων, Δ. Αθηναίων Αττικής

4ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Διεύθυνση Πωλήσεων Νότιας Ελλάδας, Δ. Αθηναίων Αττικής

42ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Διεύθυνση Πωλήσεων Αττικής, Δ. Αθηναίων Αττικής

12ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, Διεύθυνση Πωλήσεων Αττικής, Δ. Αθηναίων Αττικής

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν, σε Υπηρεσιακές Μονάδες των πιο πάνω Διευθύνσεων και σε αντικείμενα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πελατών ΔΕΗ Α.Ε (π.χ. εμπορική εξυπηρέτηση πελατών, ταμεία κ.λ.π.) και σε λοιπές εργασίες Γραμματειακής υποστήριξης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε  αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (Δ.Ε.Η. Α.Ε.), Διεύθυνση Ανάπτυξης και Υποστήριξης Πωλήσεων, Ναυαρίνου 10, Τ.Κ. 106 80, Αθήνα, (υπόψη κ.κ. Διγενόπουλου Δημήτριου ή Φολτοπούλου Παναγιώτας).

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 3673423, 210 3673424 και 210 3673425.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-04-2018 έως και 20-04-2018

Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας: Πρόσληψη 1ατόμου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας, που εδρεύει στη Δράμα της Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της (Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας), ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 7μηνης διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως το τέλος του έργου, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΤΕ Λογιστικού, ΕΦ.Α. Δράμας, Δράμα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε  αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας, Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας, Τ.Θ.184, Τ.Κ. 661 33, Δράμα Αν. Μακεδονίας – Θράκης, με την επισήμανση για την Προκήρυξη ΣΟΧ1/2018, (υπόψη κ. Μανάβη Μαρίας).

Πληροφορίες στο τηλ.: 25210 58019.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 18-04-2018 έως και 27-04-2018

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων: Πρόσληψη 6 ατόμων

Ο Δήμος Αλιάρου-Θεσπιέων, που εδρεύει στην Αλίαρτο της Π.Ε. Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει την πρόσληψη για την αρδευτική περίοδο (01-05-2018 έως και 31-08-2018), συνολικά έξι (6) ατόμων ως Υδρονομείς και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

2ΥΕ Υδρονομείς ή Επόπτες Ύδρευσης, Αρδευτικό Δίκτυο Υψηλαντίου Αλιάρτου Βοιωτίας

2ΥΕ Υδρονομείς ή Επόπτες Ύδρευσης, Αρδευτικό Δίκτυο Σωληναρίου Αλιάρτου Βοιωτίας

2ΥΕ Υδρονομείς ή Επόπτες Ύδρευσης, Αρδευτικό Δίκτυο Μαυρομματίου Αλιάρτου Βοιωτίας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Ελληνική Ιθαγένεια
  • Ηλικία (23-60 ετών)
  • Γνώστης Γραφής και Ανάγνωσης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Δημοτικό Κατάστημα, Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού-Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού, Λεωφόρος Αθηνών, Τ.Κ. 320 01, Αλίαρτος Βοιωτίας

Πληροφορίες στο τηλ.: 22683 50214, φαξ: 22680 22690, (εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00π.μ.-14.00μ.μ.), (Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού – Μητρώων & Διαδικασιών).

Αντίγραφο της πρόσκλησης χορηγείται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 12-04-2018 έως και 23-04-2018 (08.00π.μ.-14.00μ.μ.)

Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δ. Βισαλτίου: Πρόσληψη 7 ατόμων

Η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης του Δήμου Βισαλτίας που εδρεύει στη Νιγρίτα  της Π.Ε. Σερρών της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, ανακοινώνει την πρόσληψη για την αρδευτική περίοδο (01-04-2018 έως και 31-10-2018), με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, πλήρους απασχόλησης, συνολικά επτά (7) ατόμων ως Υδρονομείς στις Δημοτικές Ενότητες Αχινού, Βισαλτίας και Τραγίλου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1 Υδρονομέας για την Τ.Κ. Σιτοχωρίου Βισαλτίας Νιγρίτας Σερρών

1 Υδρονομέας για την Τ.Κ. Λευκοτόπου Βισαλτίας Νιγρίτας Σερρών

1 Υδρονομέας για την Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής Βισαλτίας Νιγρίτας Σερρών

1 Υδρονομέας για την Τ.Κ. Νικόκλειας Βισαλτίας Νιγρίτας Σερρών

1 Υδρονομέας για την Τ.Κ. Τριανταφυλλιάς Βισαλτίας Νιγρίτας Σερρών

1 Υδρονομέας για την Τ.Κ. Μαυροθάλασσας Βισαλτίας Νιγρίτας Σερρών

1 Υδρονομέας για την Τ.Κ. Ιβήρων Βισαλτίας Νιγρίτας Σερρών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Ελληνική Ιθαγένεια
  • Ηλικία (23-60 ετών)
  • Γνώστης Γραφής και Ανάγνωσης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής-προτίμησης (χορηγούμενη από την Υπηρεσία μας) στην οποία υποχρεωτικά δηλώνεται η Τοπική Κοινότητα στην οποία επιθυμούν να απασχοληθούν και στη συνέχεια να την υποβάλουν με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά,  είτε  αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Βισαλτίας, 1ος όροφος,

28ης Οκτωβρίου 8, Τ.Κ. 622 00, Νιγρίτα Σερρών.

Πληροφορίες, αντίγραφο της ανακοίνωσης και έντυπα αιτήσεων στα τηλ.: 23220 25516 και 23220 25452, φαξ: 22680 22690, (κ. Καμά Ειρήνη), (εργάσιμες ημέρες και ώρες  08.00π.μ.-14.00μ.μ.) στο Τμήμα Προσωπικού της ΔΕΥΑ Δ. Βισαλτίας στην ανωτέρω ταχ. διεύθυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για μόνο μία (1) θέση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-04-2018 έως και 20-04-2018 (14.00μ.μ.).

Δήμος Βιάννου: Πρόσληψη 30 ατόμων

Ο Δήμος Βιάννου, που εδρεύει στην Άνω Βιάννο της Π.Ε. Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, ανακοινώνει την πρόσληψη για την αρδευτική περίοδο (01-05-2018 έως και 30-09-2018), με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, πλήρους απασχόλησης, συνολικά τριάντα (30) ατόμων ως Υδρονομείς και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

2Επόπτες Υδρονομείς, Αρδευτικό δίκτυο Δυτικού Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Επόπτης Υδρονομέας, Αρδευτικό δίκτυο Ανατολικού Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Ορεινή Ζώνη Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Παραλιακή Ζώνη Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

2Υδρονομείς για την Ορεινή Ζώνη Τ.Κ. Αμιρών Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

2Υδρονομείς για την Παραλιακή Ζώνη Τ.Κ. Αμιρών Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Τ.Κ. Μάρθας Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Τ.Κ. Αφρατί Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Ορεινή Ζώνη Τ.Κ. Χόνδρου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Παραλιακή Ζώνη Τ.Κ. Χόνδρου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

2Υδρονομείς για την Τ.Κ. Μιλλιαράδων Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

3Υδρονομείς για την Τ.Κ. Ξενιάκου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Ορεινή Ζώνη Τ.Κ. Βαχού Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Παραλιακή Ζώνη Τ.Κ. Βαχού Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Τ.Κ. Κάτω Σύμης-Συκολόγου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

6Υδρονομείς για την Τ.Κ. Εμπάρου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

2Υδρονομείς για την Τ.Κ. Πεύκου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης

1Υδρονομέας για την Τ.Κ. Κάτω Βιάννου Δ. Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Ελληνική Ιθαγένεια
  • Ηλικία (23-60 ετών)
  • Γνώστης Γραφής και Ανάγνωσης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Βιάννου, Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τ.Κ. 700 04, Άνω Βιάννος Ηρακλείου Κρήτης.

Πληροφορίες στο τηλ.: 28953 40141, (αρμόδια κ. Καμπιτάκη Μαρίνα).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 11-04-2018 έως και 20-04-2018

Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δ. Αμαρουσίου ‘’ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ’’»: Πρόσληψη 7 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης ‘’ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ’’ Δ. Αμαρουσίου» (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.), που εδρεύει στο Μαρούσι της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 31-08-2018 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, συνολικά επτά (7) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

3ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. (για την στελέχωση των Παιδικών Σταθμών), Δ. Αμαρουσίου Αττικής

1ΔΕ Μαγείρων, Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. (για την στελέχωση των Παιδικών Σταθμών), Δ. Αμαρουσίου Αττικής

3ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. (για την στελέχωση των Παιδικών Σταθμών), Δ. Αμαρουσίου Αττικής.

Οι επιλεγέντες όλων των ειδικοτήτων ( κωδ. Θέσης 100,101&102) οφείλουν να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη στον Φορέα πιστοποιητικό υγείας σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Υ1α/Γ.Π.οικ76785 (ΦΕΚ 3758/τ.Β΄/25-10-2017) Υπουργική Απόφαση.

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου «’’Αμαρυσία Άρτεμις’’» (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.), Παλαιολόγου 9, Τ.Κ. 151 24, Μαρούσι,(υπόψη κ. Κων/νας Γεωργάκη).

Πληροφορίες στο τηλ.: 213 2031945.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 23-04-2018

Τεχνολογικό και Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δ. Ελλάδας: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού και Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα της Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και μετά τη δημοσίευση (ΦΕΚ 297/τ.Γ’/22-03-2018) , καθώς και το Π.Δ. 94/2013 (ΦΕΚ 132 τ. Α΄.) «Συγχώνευση Τ.Ε.Ι. Πάτρας και Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου – Μετονομασία Σχολής και Τμημάτων – Συγχώνευση Τμημάτων – Κατάργηση Παραρτημάτων και Τμημάτων – Συγκρότηση Σχολών Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας», ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου για τη θέση Καθηγητή – μέλους ΔΕΠ, ως εξής:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Αρ. Προκήρυξης: 11443/29-03-2018 (ΑΔΑ:ΨΗΡ346914Γ-9Ε6)

1 Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο: «Ηλεκτρονικά Ισχύος και εφαρμογές τους σε συστήματα ενέργειας».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας σε θέσεις εκλογής ή εξέλιξης με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά  (Φ.122.1/6/14241/Ζ2/27-01-2013, ΦΕΚ 225/τ.Β΄/31-01-2017), αφού προηγουμένως αυτοί έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ

(Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: : APP5406).

Πληροφορίες στο τηλ.: 2610 369236 (Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 18-04-2018 έως και 18-05-2018.

Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών: Πρόσληψη 3 ατόμων

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (Ε.Κ.Κ.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Έρευνα, Εκπαίδευση και Υποδομές ο τριγωνισμός των αξόνων στρατηγικής ανάπτυξης του ΕΚΚΕ (REDI(MIS5002378), ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, 22μηνης διάρκειας με εκτιμώμενο χρόνο έναρξης του έργου την 01-06-2018, συνολικά τριών (3) ατόμων

και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1Εμπειρογνώμονας στην Εκπαίδευση Κοινωνικής Έρευνας, (ΚΩΔΙΚΟΣ 23), ΕΚΚΕ, Κρατίνου 9 & Αθηνάς, ΑΘΗΝΑ

1Εκπαιδευτικός στον Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης, (ΚΩΔΙΚΟΣ 26), ΕΚΚΕ, Κρατίνου 9 & Αθηνάς, ΑΘΗΝΑ

1Στέλεχος Εταιρείας Έρευνας Αγοράς & Δημοσκοπήσεων, (ΚΩΔΙΚΟΣ 28), ΕΚΚΕ, Κρατίνου 9 & Αθηνάς, ΑΘΗΝΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Α) ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 23

– Πτυχίο Κοινωνικών ή ανθρωπιστικών επιστημών.

– Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις κοινωνικές ή ανθρωπιστικές επιστήμες.

– Διδακτορικό δίπλωμα στις κοινωνικές ή ανθρωπιστικές επιστήμες.

– Αποδεδειγμένη ερευνητική εμπειρία συναφή με το περιγραφόμενο αντικείμενο του έργου και ιδίως στην αξιοποίηση ερευνητικής μεθοδολογίας.

– Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας.

Β) ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 26

– Πτυχίο Θετικών Επιστημών ή Οικονομικών επιστημών ή της Διοίκησης.

– Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Θετικών Επιστημών ή Οικονομικών επιστημών ή

Διοίκησης.

– Διδακτορικό Δίπλωμα Ειδίκευσης Θετικών Επιστημών ή Οικονομικών επιστημών ή

Διοίκησης.

– Επιστημονικές δημοσιεύσεις στον χώρο των Θετικών ή Οικονομικών Επιστημών ή της

Διοίκησης.

– Διδακτική εμπειρία σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια ΙΕΚ, κ.ά.) σε θέματα

Θετικών ή Οικονομικών Επιστημών ή Διοίκησης.

– Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας.

Γ) ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 28

– Πτυχίο Μαθηματικών ή Στατιστικής.

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στη Στατιστική.

– Τεκμηριωμένη επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα στη διεξαγωγή ερευνών

αγοράς και δημοσκοπήσεων.

– Τεκμηριωμένο εκπαιδευτικό έργο στη χρήση του στατιστικού πακέτου SPSS και στη

μεθοδολογία ποσοτικών ερευνών.

Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους σε σφραγισμένο φάκελο που θα περιέχει την αίτηση με τον κωδικό της θέσης και όλα τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικώς, με την ένδειξη: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων της Πράξης «Έρευνα, Εκπαίδευση και Υποδομές: ο τριγωνισμός των αξόνων στρατηγικής ανάπτυξης του ΕΚΚΕ (REDI)» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002378 για τη θέση: (αναγράφεται ο κωδικός της θέσεων), στην ταχ. διεύθυνση:

Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, Γραφείο Πρωτοκόλλου, 8ος όροφος, Κρατίνου 9 και Αθηνάς, Τ.Κ. 105 52 Αθήνα.

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν ταχυδρομικώς θα πρέπει να φέρουν ευκρινή σφραγίδα ταχυδρομείου ή ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών πριν από τη λήξη της ημερομηνίας και ώρας υποβολής των προτάσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να υποβάλει πρόταση για μία μόνο θέση.

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 7491605, email: [email protected] , (κ. Ουδενιώτης Νεκτάριος)

ή στο τηλ.: 210 7491794, email: [email protected] , (κ. Καρανίκας Ευάγγελο).

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 30-04-2018 (14.30μ.μ.)

Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών: Πρόσληψη 8 ατόμων (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.), που εδρεύει στην Ανάβυσσο της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Λειτουργία και Ανάπτυξη Ενυδρείου Κρήτης», με Κ.Ε. (700100000), ανακοινώνει την πρόσληψη  με σύμβαση ΙΔΟΧ, πλήρους απασχόλησης, 12μηνης και 6μηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης, συνολικά οκτώ (8) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

6ΠΕ Φιλοσοφικών, Παιδαγωγικών και Οικονομικών Σχολών, με 6μηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης, ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΣ/ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΓΟΥΡΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

-Πολύ καλή γνώση Αγγλικών

-Επιθυμητή ή καλή γνώση άλλων ξένων γλωσσών

-Επιθυμητή η εμπειρία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση της προβολής των Υπηρεσιών και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μουσείων, ενυδρείων και άλλων χώρων θεάματος

1ΔΕ Υπάλληλο Υποδοχής-Ταμία, με 6μηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης, ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΣ/ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΓΟΥΡΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

-Άριστη γνώση Αγγλικών

-Καλή γνώση άλλων ξένων γλωσσών

-Εμπειρία στην εξυπηρέτηση κοινού και στην προώθηση υπηρεσιών σε μουσεία, ενυδρεία και άλλους χώρους θεάματος

1ΠΕ Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, με 12μηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης, ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΣ/ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΓΟΥΡΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

-Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εκπαίδευση ή άλλο συναφές

-Άριστη γνώση Αγγλικών

-Τετραετή τουλάχιστον εμπειρία στην οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών  προγραμμάτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας σε μουσεία, ενυδρεία και άλλους χώρους θεάματος.

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ταχ. διεύθυνση:

Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, Γραμματεία του Ενυδρείου Κρήτης, Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών, Τ.Κ. 715 00, Ηράκλειο Κρήτης, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected]

Πληροφορίες στο τηλ.: 22910 76331.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 18-04-2018

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη 13 ατόμων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Διευθύνσεων Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων και Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων (Τμ. Ηλεκτροφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης) του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

4ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας

2ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας

2ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (Τμ. Ηλεκτροφωτισμού), Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας

1ΠΕ Χημικών Μηχανικών, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας

1ΤΕ Τεχνολόγων Μηχανικών, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας

3ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Θεσσαλονίκης, Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού, Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Τ.Κ. 546 36, Θεσσαλονίκη Κ. Μακεδονίας, (υπόψη κ. Βασιλικής Βλαχιώτη).

Πληροφορίες στα τηλ.: 2313 317139, 2313 317128, 2313 317166 & 2313 317137.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 12-04-2018 έως και 21-04-2018.

Δήμος Αβδήρων: Πρόσληψη 10 ατόμων

Ο Δήμος Αβδήρων, που εδρεύει στη Γενισέα της Π.Ε. Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας έτους 2018 στο Δήμο, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 2μηνης διάρκειας, συνολικά δέκα (10) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

8ΥΕ Εργάτες, Δ. Αβδήρων Ξάνθης

2ΔΕ Οδηγοί Φορτηγών, Δ. Αβδήρων Ξάνθης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Αβδήρων, Γραφείο Προσωπικού, Γενισέα, Τ.Κ. 670 64, Ξάνθη Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Πληροφορίες στο τηλ.: 25413 52555, (Γραφείο Δημάρχου).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 13-04-2018 έως και 17-04-2018

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. : Πρόσληψη 63 ατόμων

Η Γενική Διεύθυνση Εμπορίας της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε., που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της και συγκεκριμένα για την Έδρα και τα Καταστήματα Πωλήσεων της

Διεύθυνσης Πωλήσεων Βόρειας Ελλάδας (ΔΠΒΕ), ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 8μηνης διάρκειας, συνολικά εξήντα τριών (63) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

14ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με ΚΩΔΙΚΟ 500, ΔΠΒΕ Θεσσαλονίκης

16ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 501, ΔΠΒΕ Θεσσαλονίκης

2ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 502, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Ξάνθης

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 503, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Καβάλας

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 504, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Κομοτηνής

2ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με ΚΩΔΙΚΟ 505, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων   Αλεξανδρούπολης

2ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 506, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Αλεξανδρούπολης

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 507, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Κιλκίς

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 508, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Κοζάνης

1ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με ΚΩΔΙΚΟ 509, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Πτολεμαΐδας Εορδαίας Κοζάνης

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 510, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Πτολεμαΐδας Εορδαίας Κοζάνης

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 511, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Γρεβενών

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 512, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Έδεσσας Πέλλας

2ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 513, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Γιαννιτσών  Πέλλας

2ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με ΚΩΔΙΚΟ 514, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Ν. Μουδανιών, Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 515, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Ν. Μουδανιών, Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής

3ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με ΚΩΔΙΚΟ 516, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Ιωαννίνων

2ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με ΚΩΔΙΚΟ 517, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Κέρκυρας

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 518, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Κέρκυρας

2ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με ΚΩΔΙΚΟ 519, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Λάρισας

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 520, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Λάρισας

2ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 521, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Βόλου

2ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 522, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Λαμίας

1ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, με ΚΩΔΙΚΟ 523, ΔΠΒΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Τρικάλων.

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν σε Υπηρεσιακές Μονάδες της Διεύθυνσης Πωλήσεων Βόρειας Ελλάδας και σε αντικείμενα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πελατών ΔΕΗ Α.Ε (π.χ. εμπορική εξυπηρέτηση πελατών, ταμεία κ.λ.π.) και σε λοιπές εργασίες γραμματειακής υποστήριξης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε  αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή σε ένα από τα παρακάτω Γραφεία της Δ.Ε.Η.:

Α) Για τις θέσεις με Κωδικούς: 500,501,502,503,504,505,506,507,508,509,510,511,512,513,514 & 515 :

Δ.Ε.Η., Διεύθυνση Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος, Ανδριανουπόλεως 24, Τ.Κ. 551 33, Θεσσαλονίκη, Κ. Μακεδονία,

(αρμόδιος κ. Πετρόπουλος Αντώνιος, τηλ.: 2310 482277 & 2310 454054).

Β) Για τις θέσεις με Κωδικούς: 516,517&518 :

Δ.Ε.Η. Ιωαννίνων, Χρ. Κατσάρη 4, Τ.Κ. 452 21, Ιωάννινα, Ήπειρος,

(αρμόδιος κ. Πανταζής Δημήτριος, τηλ.: 26510 01203).

Γ) Για τις θέσεις με Κωδικούς: 519,520,521,522 & 523 :

Δ.Ε.Η. Κλάδος Πωλήσεων Κεντρικής Ελλάδας, Υπηρεσία ΔΠΒΕ/Κλάδος Πωλήσεων Κεντρικής Ελλάδας, Πατρόκλου 27, 2ος όροφος, Τ.Κ. 351 32, Λαμία Φθιώτιδας,

(αρμόδιες υπάλληλοι οι κ.κ. Μπαλαθούνη Χριστίνα και Χαλεπλή Αικατερίνη,

τηλ.: 22310 25014 & 22310 25969).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 13-04-2018 έως και 23-04-2018

Δήμος Μουζακίου: Πρόσληψη 20 ατόμων

Ο Δήμος Μουζακίου, που εδρεύει στο Μουζάκι της Π.Ε. Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας,

για την αποκατάσταση βλαβών δημοτικών οδών και άλλων αναγκών του Δήμου και των Τοπικών Διαμερισμάτων του, ανακοινώνει την πρόσληψη μέχρι 5 ημερομίσθια το μήνα, συνολικά είκοσι (20) ατόμων, εργατικού και τεχνικού προσωπικού.

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση (με ΑΜΚΑ, ΑΦΜ & ΑΜ ΙΚΑ) και με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Μουζακίου, Τμήμα Προσωπικού, Καραϊσκάκη 1, Τ.Κ. 430 60, Μουζάκι Καρδίτσας.

Πληροφορίες στο τηλ.: 24453 50119 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00π.μ.-14.00μ.μ.), (αρμόδιος κ. Τσιρογιάννης Θ.).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 12-04-2018 έως και 17-04-2018

Δήμος Σκοπέλου: Πρόσληψη 10 ατόμων

Ο Δήμος Σκοπέλου, που εδρεύει στη Σκόπελο της Π.Ε. Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 2μηνης διάρκειας, συνολικά δέκα (10) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

3ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων [Γ’(C’)Kατηγορίας χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου], Σκόπελος Μαγνησίας

7ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Σκόπελος Μαγνησίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Σκοπέλου, Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, Τ.Κ. 370 03, Σκόπελος Μαγνησίας, (υπόψη κ.κ. Γούλα Γεωργίας και Γκίκα Βασιλικής).

Πληροφορίες στα τηλ.: 24243 50103-131.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 13-04-2018 έως και 19-04-2018.

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη 103 ατόμων

ΑΣΕΠ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4Κ/2018, ΦΕΚ 13/τ.ΑΣΕΠ/12-04-2018): Προκήρυξη πλήρωσης εκατόν τριών (103) θέσεων με σειρά προτεραιότητας, τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτεύουσας – ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών), στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Υπουργείο Οικονομικών), στο Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας και στον Οίκο του Ναύτου (Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά εκατόν τριών  (103) θέσεων

τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτεύουσας – ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών), στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Υπουργείο Οικονομικών), στο Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας και στον Οίκο του Ναύτου (Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως εξής:

Κλάδοι / ειδικότητες (Υ.Ε.):

ΥΕ Αποθηκάριοι (ΣEΔ06), ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό, ΥΕ Επιμελητών (Κλητήρων), ΥΕ

Εργάτες (ΕΤ2), ΥΕ Εργάτες (ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ), ΥΕ Καθαριότητας, ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, ΥΕ Φύλακες (ΕΚ1), ΥΕ2β ΦΥΛΑΚΩΝ,  ειδικότερα :

1) Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτεύουσας – ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

ΥΕ Εργάτες (ΕΤ2):Διάνοιξη χανδάκων σε μόνιμα υγρό και ανθυγιεινό περιβάλλον με χειρωνακτικά μέσα (φτυάρι, κασμάς) σε τομείς αποκατάστασης ασφάλτου για την αντιμετώπιση διαρροών δικτύου ύδρευσης, διάνοιξη και καθαρισμός φρεατίων αποβλήτων ακαθάρτων, σε επισκευαστικές εργασίες μετά την διάνοιξη ρεόντων λυμάτων ακαθάρτων, σε φορτοεκφορτώσεις βαρέων υλικών, σε καθόδους σε χώρους λυμάτων κ.λπ.. Επίσης, αναγκάζονται να απασχολούνται σε συνθήκες ιδιαίτερου ψύχους ή καύσωνα σε εξωτερικούς χώρους, σε βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο.

ΥΕ Αποθηκάριοι (ΣEΔ06): Ασχολούνται με τη φόρτωση και την αποστολή παραγγελιών σε υλικά, με φροντίδα να αποφεύγονται λάθη και παραλείψεις. Ελέγχουν τη σωστή συσκευασία των υλικών που παραλαμβάνουν και παραδίδουν. Παρακολουθούν την επάρκεια των υλικών ευθύνης τους.

ΥΕ Φύλακες (ΕΚ1):Παρέχουν άοπλη φύλαξη στις εισόδους των κτηριακών ή άλλων εγκαταστάσεων της Εταιρείας σε βάρδιες όλο το 24ωρο.

2) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε.

ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό: Καταμέτρηση σκαφών, υδροδότηση πλοίων, λειτουργία γεφυροπλάστιγγας, διανομή αλληλογραφίας, καθώς και καθήκοντα κλητήρα.

3) ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

ΥΕ Καθαριότητας: Καθαριότητα και ευπρεπισμός των χώρων εντός της ζώνης λιμένα, αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας.

4) ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ

ΥΕ Επιμελητών (Κλητήρων): Παραλαβή αλληλογραφίας, διακίνηση εγγράφων αλληλογραφίας, ταξινόμηση εγγράφων, εργασίες αποθηκάριου, επιστάτη, εποπτεία κτιρίου, φύλαξη χώρων και άλλες συναφείς βοηθητικές εργασίες.

5) ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΩΡΥΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – Α.Ε.ΔΙ.Κ.

ΥΕ Εργάτες (Γενικών Καθηκόντων): Εργασίες γενικών καθηκόντων για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στο σύνολο των εγκαταστάσεων της Διώρυγας. Επίσης εκτελούν τις εργασίες χρήσης τροχού, αερομπίστολο βαφής, αεροσυμπιεστή και υδροβολής με πίεση, εργασίες gas free στα στεγανά των πλωτών, εργασίες εναεριτών για ελάφρυνση πρανών και εξυγίανση βυθού.

6) ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας: Καθαριότητα και ευπρεπισμός των χώρων.

7) ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΕ 2β ΦΥΛΑΚΩΝ:

Φύλαξη του κτιρίου, όπου στεγάζεται το Κεντρικό κατάστημα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν, να υπογράψουν  και να υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση με όλα τα απαραίτητα, κατά την Προκήρυξη, δικαιολογητικά σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ) αποκλειστικά ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη

4Κ/2018

Τ.Θ. 14 308

Αθήνα Τ.Κ. 115 10

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 30-04-2018 έως και 18-05-2018 (με όλα τα δικαιολογητικά)

Προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής:

από 30-04-2018 έως και 15-05-2018 (ώρα 14.00μ.μ.)