προσλήψεις-100-ατόμων-στο-προ-κε-κ-α-παρα-0
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 20.01.2020 | 13:53

Προσλήψεις 100 ατόμων στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Παρανεστίου Δράμας

Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού για τις ανάγκες του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Παρανεστίου Δράμας αναμένεται να δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες σύμφωνα με το γραφείο βουλευτή Ν. Δράμας, Κωνσταντίνου Μπλούχου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι θέσεις είναι εκατό (100) και η πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες του Α.Σ.Ε.Π., με ειδική μοριοδότηση εντοπιότητας για τους Δραμινούς υποψηφίους.

“Είχαμε επισκεφθεί πολλάκις τις εγκαταστάσεις του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. και γίναμε κοινωνοί όλων των θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα της δομής αυτής. Προέβημεν σε σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την αναβάθμιση της δομής ασύλου που λειτουργεί στους χώρους ΠΡΟΚΕΚΑ. Βρήκαμε ευήκοα ώτα, ειδικά στις επαφές μας με τον ίδιο τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, κάνοντας προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και ανθρωπιά το τεράστιο πρόβλημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.” καταλήγει η ανακοίνωση.