Η τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα του ΓΣΑΠ

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γυναίκες με την νίκη τους επί του ΑΟ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και σε συνδυασμό με τις ήττες της ΑΕΚ Περιστερίου και του Αμύντα πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας! Κατοχύρωσε έτσι την συμμετοχή της στα play-offs. Στα χέρια της όμως είναι να κατοχυρώσει και το πλεονέκτημα έδρας, προσπαθώντας στις επόμενες τρεις τελευταίες αγωνιστικές να πετύχει τρεις νίκες, με αρχή την νίκη επί της ΑΕΚ Περιστερίου την Κυριακή 14/04 στις 13.00 στο γήπεδό μας.

ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 

Οι Νεάνιδες, σήμερα Πέμπτη 11/04 στις 21.30 στο γήπεδό μας χρειάζονται μόνο νίκη επί του ισόβαθμου Παγκρατίου για να κερδίσουν την άνοδό τους στην Α κατηγορία. 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Οι κορασίδες  θα διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία με έναν εκ των ΜΕΛΑ η ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ με τους οποίους βρισκόμαστε στο 1-1 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αναμένουμε τον αντίπαλο μας και τον ορισμό των αγώνων.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Συνεχίζουν αήττητες μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

ΑΟ ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΓΣΑΠ 37-58  (06-14, 08-20, 12-14, 11-10)

Διαιτητές: Αρτελάρης-Παπανικολάου Ιωάν.

Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν άφησε την αντίπαλη ομάδα να την πλησιάσει σε καμμία στιγμή. Παίξαμε ώριμα, ομαδικά και με αποφασιστικότητα. Οι αντίπαλες παίκτριες έπαιξαν σκληρά, στα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού, το οποίο οι διαιτητές δεν το περιόρισαν καθόλου, με αποτέλεσμα σε μία διείσδυσή της να τραυματιστεί η Γρίσπου και να μείνει εκτός αγώνα περίπου 25 λεπτά. Ευτυχώς δεν είναι κάτι  πολύ σοβαρό, αλλά η ιστορία με την ανοχή των διαιτητών στο αντιαθλητικό παίξιμο δυστυχώς συνεχίζεται.

Πορφυρας (Αράπης): Ρουμπελάκη, Ευμορφοπουλου 2, Ξενιτοπούλου 7(1), Παπάζογλου 20, Τσιλιμπάρη 4, Μπαλαμπάνη 1, Πέτρη, Αρχαγγελιδη, Θανοπούλου 3(1), Ρεκουνιώτη.

ΓΣΑΠ (Ρουμπελάκης, Στρατής): Κεσσέ 11(1), Τσιαδή 13(3), Καραχάλιου 9(1), Γιαμπάνη 9(1), Πολιτοπούλου 2, Βούλγαρη 11(1), Κακοσούρη, Σπυρίδωνος,Αραβανή, Κυρκοπούλου, Γρίσπου



Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ   -   ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ   61 - 35  (20-9, 14-4, 15-11, 12-11)

Τη Δευτέρα 8/4 οι νεάνιδές μας υποδέχθηκαν στο γήπεδο μας την ομάδα ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ για την 5η και προτελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης. Οι αθλήτριες μας ξεκίνησαν δυναμικά και χωρίς καμία νευρικότητα, απέναντι σε 7 μόνο παίκτριες του ΕΥΝΙΚΟΥ που δύσκολα θα μπορούσε να ανατρέψει 4 ήττες και να θέσει υποψηφιότητα για τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου. Είδαμε ωραίες συνεργασίες στην επίθεση και σωστές άμυνες από τις παίκτριες μας που είχαν όλες αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά και συνεισφορά στο τελικό σκορ. Επόμενος και τελευταίος αγώνας που θα κρίνει αν η ομάδα μας θα κατακτήσει την 1η ή τη 2η θέση του ομίλου, την Πέμπτη 11/4 στην έδρα μας , με την ισόβαθμη και δυνατή ομάδα ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

 ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Τούτση 3(1), Αγριογιάννη 4, Παγίδα 8(2) Μήτση 2, Κουκουμέλη 2, Αραβανή 6(2), Μάγειρα 4, Κεχρή 2, Σπυρίδωνος 20(2), Λάσκαρη 2, Κεϊσογλου 8

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α 

30/03: ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ– Γ.Σ.Α.Π: 56-27 (17-4, 11-14, 13-0, 15-9) 

Το Σάββατο 30/3 στις 21.00 στο κλειστό γυμναστήριο Γέρακα, παίξαμε εναντίον του ΚΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΚΑ για την προτελευταία  αγωνιστική του πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Τα κορίτσια μας είχαν ένα κακό ξεκίνημα, μεγάλη αστοχία και ανέστρεψαν αυτή την εικόνα με μεγάλη προσπάθεια, στο δεύτερο δεκάλεπτο. Το ημίχρονο έληξε με διαφορά 10 πόντων, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό και μοιραία ο αγώνας τελείωσε με μεγάλη διαφορά υπέρ του ΚΡΟΝΟΥ.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Τούτση, Παραπαγκίδου, Μεϊτάνη, Κασκαβέλη, Συρίγου, Λάσκαρη, Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη 

02/04: ΓΣΑΠ– ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: 39-42 (9-13, 10-9, 5-14, 15-6) 

Στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου (Ζέτα Λαούδη), την Τρίτη 2/4 οι κορασίδες μας αντιμετώπισαν τον Άρη Χολαργού στην κρίσιμη τελευταία  αγωνιστική του πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Σε ένα πολύ αγχωτικό παιχνίδι, με μία ισοδύναμη ομάδα, τα κορίτσια μας, παρά την προσπάθεια, δεν κατάφεραν να κερδίσουν και να πάρουν το πλεονέκτημα του 2-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες, καθώς η ομάδα μας έκανε μια μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στους 3 πόντους και τώρα οι κορασίδες μας πρέπει να παλέψουν σε πρώτη φάση με τον ΕΦΑΟΖ.

(Κώστας Στρατής) Τούτση, Παραπαγκίδου, Μεϊτάνη, Κασκαβέλη, Συρίγου, Λάσκαρη, Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη. 

6/04 play-outs:  Ε.Φ.Α.Ο.Ζ– Γ.Σ.Α.Π: 46-26 

Το Σάββατο 6/4 στις 21.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου, οι κορασίδες μας αγωνίστηκαν εναντίον του ΕΦΑΟΖ στα πλαίσια της προσπάθειας για παραμονή στην Α’ κατηγορία Κορασίδων. Παρά το μειονέκτημα των δύο ηττών από τον ΕΦΑΟΖ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (θα θέλαμε 3 συνεχόμενες νίκες), οι κορασίδες μας προσπάθησαν και ήταν πολύ κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και παρά την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα. Οι καλές άμυνες δυστυχώς συνοδεύτηκαν με κάποια χαμένα εύκολα καλάθια, με τη διαφορά να ανοίγει υπέρ του ΕΦΑΟΖ και η ψυχολογία των κοριτσιών μας να πέφτει αντίστοιχα. Το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην προσπάθεια των παικτριών μας αλλά τώρα θα διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία με έναν εκ των ΜΕΛΑ η ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ με τους οποίους βρισκόμαστε στο 1-1 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αναμένουμε τον αντίπαλο μας και τον ορισμό των αγώνων.

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Τούτση, Παραπαγκίδου, Μεϊτάνη, Κασκαβέλη, Λάσκαρη, Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη, Γρηγοριάδη
 
                                                                                 
Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 

3η αγωνιστική : ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 48-52

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα των παγκορασίδων απέναντι στις δυνατές αθλήτριες του Σπόρτιγκ, μέσα στο γήπεδό τους! Όλα τα κορίτσια μας έδειξαν διάθεση , είχαν καλά τρεξίματα, παίξανε πολύ καλή άμυνα και είχαν αποτελεσματικότητα στη επίθεση. Στο τελευταίο δίλεπτο που ο Σπόρτιγκ πίεσε για να ανατρέψει τη διαφορά, οι παίκτριές μας ήταν ψύχραιμες και κράτησαν τη νίκη στα χέρια τους. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε δεμένη και συντονισμένη , παρόλο που οι προπονήσεις όλων των κοριτσιών μαζί, ήταν ελάχιστες. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί δεν έλειψαν, ελπίζουμε γρήγορα τα κορίτσια να επανέλθουν και η ομάδα να είναι πλήρης για τη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτριες και προπονητές για τη νίκη!

ΓΣΑΠ (Τσίκος Νίκος, Ναζίρη Κατερίνα) : Καραπατή, Γιάλα, Μεϊτάνη, Λάσκαρη, Γιαννοπούλου, Μιχαλάτου, Μορτάκη-Μαρτάκη, Φαρσάτη, Ανδρεούλη, Καραδήμου, Πάγια

4η αγωνιστική ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΣΑΠ : 17-47 (5-8, 3-15, 4-14, 5-10)

Η ομάδα των παγκορασίδων μας, συνεχίζει αήττητη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Τουρνουά. Την Κυριακή 7/4 (20.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου, νίκησαν εύκολα την ομάδα του ΟΦΗ Ηρακλείου. Χωρίς να προσπαθήσουν πολύ, τα κορίτσια μας εξασφάλισαν τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο  (8-23). Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και ο αγώνας κύλησε ομαλά υπέρ του ΓΣΑΠ, μέχρι το τέλος, με τη διαφορά να φτάνει τους 30 πόντους. Όλες οι παίκτριες μας πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και αναμένουν τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας, με αντίπαλο την ομάδα των Σχολών Μωραΐτη. Επόμενη αγωνιστική στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κοντόπευκου (Ζέτα Λαούδη), την Κυριακή 14/4 και ώρα 15.30. Καλή συνέχεια στα κορίτσια μας!

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής) Καραπατή, Γιάλα, Γρηγοριάδη, Κασκαβέλη, Μεϊτάνη, Λάσκαρη, Γιαννοπούλου, Πάγια, Μαρτάκη, Φαρσάτη, Ανδρεούλη.

Ε. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ(U13)

Γ.Σ.Α.Π. – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Μετά από 1 μήνα χωρίς αγωνιστική δράση, συνεχίστηκε την Κυριακή 7/4/2024 το τουρνουά των Γαλανόλευκων με τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα Αγίου Νικολάου Παλλήνης. Η ομάδα μας άργησε να βρει τον ρυθμό απέναντι σε μια ψηλή και καλή ομάδα, όταν βρήκε το ρυθμό έπαιξε όμορφο και γρήγορο μπάσκετ με καλές συνεργασίες. Η προσπάθεια και η δουλειά συνεχίζεται!!!

ΓΣΑΠ( Ναζίρη – Χαροκόπου) Καλαπόδα, Ντρακότι, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Χουρδάκη, Κωτσάκη, Αθανασίου, Ζαχαράτου, Παρόντι, Αθανασοπουλου, Κυρίτση, Σεφερλή.

Νεότερη Παλαιότερη