Αθλητικά

Στις 6-7 Ιουλίου το 25ο Ηπειρωτικό Rally

Στα Γιάννενα συνεχίζεται στις 6 και 7 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Ασφάλτου για το 2019, μετά το Rally Κρήτης και το Αχαιός. Το αργυρό 25ο Ηπειρωτικό Rally «Autotest» αποτελεί τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος και την 25η έκδοση του τοπικού αγώνα.

Όπως κάθε χρονιά, με την αμέριστη συμπαράσταση της περιφέρειας Ηπείρου, των δήμων Δωδώνης και Ιωαννιτών, της ΕΛ.ΑΣ, του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και τη συνεχή υποστήριξη του μεγάλου χορηγού ιδιωτικού ΚΤΕΟ «Autotest», των τοπικών επιχειρήσεων και με την έγκριση της ΟΜΑΕ, η ΕΛΕΤΑ θα προσπαθήσει να διοργανώσει, ειδικά για φέτος, μία γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τους αγωνιζόμενους, τους χορηγούς και τους θεατές.
Ο αγώνας θα είναι ο ίδιος με το 2018 από πλευράς ειδικών διαδρομών, με τη Δωδώνη και την Κωστάνιανη να γίνονται πάλι από τρεις φορές με την ίδια σειρά και, καθώς ο τερματισμός θα γίνει στον χώρο του service park, μειώνονται κατά λίγο οι απλές διαδρομές, Τα συνολικά χιλιόμετρα, που θα διανύσουν οι αγωνιζόμενοι, θα είναι 145,80, από τα οποία τα 60,90 οι ειδικές.
Οι δηλώσεις συμμετοχής, που από εφέτος γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, ξεκινούν στις 3 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Το παράβολο συμμετοχής, ανεξάρτητα από κυβικά, είναι 280 ευρώ, για νέους αγωνιζόμενους 168 ευρώ και για τα ταμειακά ενήμερα μέλη της ΕΛΕΤΑ 170 ευρώ.
Πέρα από τα μειωμένα παράβολα, η ΕΛΕΤΑ θα φιλοξενήσει τα εκτός Ιωαννίνων πληρώματα για μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Epirus Palace, όπου επίσης έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για τους συνοδούς, ενώ θα μεταφέρει δωρεάν με αυτοκινητάμαξες τα αγωνιστικά εκτός Ιωαννίνων, πάντα σε συνεννόηση και με σειρά προτεραιότητας.
Στο www.eleta.eu και στο www.facebook.com/eletasport/ θα αναρτηθούν τις αμέσως επόμενες
ημέρες ο συμπληρωματικός κανονισμός και video με τις διαδρομές του αγώνα. Στις 29 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο διαδικτυακά και το road book του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944585853 και 6947729149.

Σχετικά άρθρα

Έριξαν… μπαλωθιές στο Ηπειρωτικό Ράλλυ

Με 46 συμμετοχές και πολλές υποσχέσεις

Αποστόλης Τζελέτας