Στο μέσον ο Παύλος Τζαμάκος αρχές δεκαετίας του '60 με τη φανέλα του "Αβέρωφ" Ιωαννίνων, ανάμεσα σε Πέτρο Παπαδημητρίου (αριστερά), Κώστα Κρικώνη (δεξιά)
Αθλητικά

“Έφυγε” και ο σπουδαίος παλιός άσσος του ΠΑΣ Παύλος Τζαμάκος

Θλίψη στην αθλητική οικογένεια των Ιωαννίνων, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παλιός μεγάλος άσσος του «Αβέρωφ» και μετέπειτα του ΠΑΣ Παύλος Τζαμάκος. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα στο χωριό Καστάνιανη (πρώην Καστανέα) Κόνιτσας.

Το θλιβερό γεγονός γνωστοποίησε ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκφράζει την βαθειά του θλίψη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή και προπονητή ΠΑΥΛΟΥ ΤΖΑΜΑΚΟΥ. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του από την διοίκηση και όλους τους συναδέλφους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Η κηδεία θα γίνει σήμερα 9-8-2019 στις 5 το απόγευμα στην Καστανέα Κονίτσης».

Ο Παύλος Τζαμάκος ήταν επιθετικός, αγωνίστηκε στον Αβέρωφ και στη συνέχεια με την ίδρυση του ΠΑΣ το 1966 ήταν από τα βασικά στελέχη στο δυναμικό της ομάδας, που έκανε τα πρώτα βήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διετέλεσε προπονητής σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής και βοηθός προπονητών στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο.

Σχετικά άρθρα

«Κατοστάρισε» με τον ΠΑΣ στη Super League ο Παμλίδης

Κάλεσμα στήριξης του ΠΑΣ Γιάννινα από τον δήμαρχο Ιωαννίνων

Ο Ολυμπιακός 3-0 τον ΠΑΣ σε ένα ματς με…άνισους όρους

Βαγγέλης Γυφτόπουλος