ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

«Ποδαρικό» στη Β’ Εθνική για τον Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων

Στα Γιάννενα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, όπου θα βρεθούν και οι δέκα ομάδες της Β΄ Εθνικής , αφού οι αγωνιστικές είναι συγκεντρωτικές και θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε εννέα Σαββατοκύριακα για τη ανάδειξη του πρωταθλητή.
Σωματεία από την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη, τον Πολύγυρο, τη Βέροια, τη Σίνδο, τη Φλώρινα και φυσικά ο Αθλητικός Σύλλογος «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη. Η ομάδα των Ιωαννίνων θα αγωνιστεί για 1η φορά στη Β΄ Εθνική Ανδρών, μετά την άνοδο που πέτυχε την περσινή αγωνιστική περίοδο από το Α΄ τοπικό πρωτάθλημα, όπου, ύστερα από εξαιρετική πορεία, τερμάτισε στη 2η προνομιούχο θέση.
Επίσης θα είναι η 1η φορά που θα διεξαχθούν αγώνες Β΄ Εθνικής πινγκ-πονγκ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος να δουν αγώνες σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Σε πέντε τραπέζια ταυτόχρονα θα γίνονται ισάριθμοι αγώνες.

Σχετικά άρθρα

Διακρίσεις για το γιαννιώτικο πινγκ πονγκ στην Κοζάνη

Πινγκ πονγκ – Απόλυτος κυρίαρχος στους παίδες ο Γιώργος Κοσμάς

Σπουδαία εμφάνιση για τον Γ. Κοσμά στην Πορτογαλία