ΑθλητικάΑίθουσα Σύνταξης

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά χάντμπολ στην Κόνιτσα

Με τη συμμετοχή 100 αθλητών από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το 8ο Χριστουγεννιάτικο Διασυλλογικό Τουρνουά Χάντμπολ Παμπαίδων Β' στην Κόνιτσα, που συνδιοργανώνουν ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο δήμος Κόνιτσας και η περιφέρεια Ηπείρου.

Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός σε πανελλήνιο επίπεδο, έχει καθιερωθεί στο ετήσιο καλεντάρι των αθλητικών συναντήσεων χειροσφαίρισης μικρών ηλικιών και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.
Η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κόνιτσας, εκεί όπου θα διεξαχθεί και το σύνολο των αγώνων από το απόγευμα της ίδιας ημέρας έως και το πρωί της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου με ελεύθερη είσοδο, σε πρωινές (09:00-14:00) και απογευματινές (16:00-20:00) αγωνιστικές.
Στο τουρνουά, εκτός από την ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων, θα συμμετέχουν μερικές από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ελληνικού χάντμπολ, ο Διομήδης Άργους, ο Γ.Σ. Κερκυραϊκός, ο Γ.Σ. Παπασιδέρης Κορωπίου, ο Φέρωνας Βέροιας και ο Φίλιππος Βέροιας.
Το τουρνουά δεν έχει αποκλειστικά αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά εντάσσεται στον ετήσιο σχεδιασμό του αθλητικού τουρισμού, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το όραμα του Α.Ο. Ιωαννίνων για το πώς πρέπει να είναι πραγματικά ο αθλητισμός στην περιοχή.
Ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κόνιτσας και να απολαύσει την προσπάθεια των αθλητών.

Σχετικά άρθρα

Σε θερμή ατμόσφαιρα η ορκωμοσία στον Δήμο Κόνιτσας

Επιστροφή του Ανδρέα Παπασπύρου στον Δήμο Κόνιτσας

Γεωργία Χαλάτση

Σε ενίσχυση του ρεύματος από Ισραήλ προσδοκά ο Δήμος Κόνιτσας