ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Θερμό καλωσόρισμα στον τόπο καταγωγής του

Ξεχωριστή ήταν η επίσκεψη του δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα στον Κουτσελιό, με δεδομένο πως κατάγεται από το χωριό της δημοτικής ενότητας Παμβώτιδας και ήταν μεγάλος ο αριθμός των κατοίκων, οι οποίοι τον περίμεναν στα καταστήματα της περιοχής για να συνομιλήσουν μαζί του.

Η συζήτηση με τους συντοπίτες του είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις περιοδείες, που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο Θ. Μπέγκας, ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους της παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα».
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το μεγάλο πρόγραμμα έργων που υλοποιείται ήδη στη Δ.Ε. Παμβώτιδας καθώς και το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας που εγκρίθηκε πρόσφατα και θα ξεκινήσει άμεσα, ωστόσο οι συζητήσεις είχαν κι έναν πιο προσωπικό τόνο, με τους κατοίκους να εκφράζουν στον κ. Μπέγκα την ευχή και τη σιγουριά ότι θα είναι ο δήμαρχος και της επόμενης τετραετίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δελτίο τύπου.
Πριν το Κουτσελιό, ο Θ. Μπέγκας είχε επισκεφθεί τον Κατσικά, τους Λογγάδες και την Ανατολή. Πρόκειται για έναν πρώτο κύκλο επισκέψεων, στον οποίο, όπως σημειώνει απευθυνόμενος στους δημότες, «έρχομαι κυρίως να ακούσω εσάς», ενώ θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα και ανοιχτές συγκεντρώσεις.
Ο δήμαρχος κάλεσε τους κατοίκους της Δ.Ε. Παμβώτιδας και της Ανατολής να συμμετάσχουν στην αυτοδιοικητική εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, στις 8 το βράδυ στα Γιάννενα.

Σχετικά άρθρα

Μ. Κεφάλα: «Η βία δεν είναι ποτέ ανεκτή»

Συμφωνία για συνέργειες στην τουριστική προβολή

Γεωργία Χαλάτση

Σε αναζήτηση νέας στέγης για τη Β’ τοπική διεύθυνση του ΕΦΚΑ