Στα γραφεία της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» βρέθηκε χθες και ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων το 2006 Γιάννης Μελανίδης, ο οποίος είχε απευθύνει χαιρετισμό και στην ομιλία Ελισάφ στους ετεροδημότες στην Αθήνα.
ΕπικαιρότηταΑίθουσα ΣύνταξηςΑυτοδιοικητικές Εκλογές

Ώρα κεντρικής εκδήλωσης για τα «Γιάννενα Νέα Εποχή»

Την κεντρική προεκλογική εκδήλωσή της πραγματοποιεί η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή», αύριο Τρίτη, στις 8.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ θα καταθέσει την προγραμματική του πρόταση, που προέκυψε μετά από μία μακρά περίοδο διαβούλευσης. «Αυτή που θα υλοποιηθεί στο ακέραιο τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανέφερε η Βίκυ Κώστα εκπροσωπώντας την παράταξη.
Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης, «που απαρτίζεται από νέα, αλλά και γνωστά πρόσωπα στην κοινωνία, με την πεποίθηση ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να την εκπροσωπήσουν και να καταθέσουν τα όνειρά τους, την γνώση τους και κυρίως την φρεσκάδα τους στην πόλη», πρόσθεσε, κάνοντας γνωστό πως η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά με τον Γιώργο Γάκη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη, και τους Troublemakers.
«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου. Η παράταξή μας πορεύεται με ενότητα, με προτάσεις, ανοιχτή σε συνεργασίες, όπως έπραξε τους τελευταίους οκτώ μήνες. Όραμά της να φέρει μία νέα εποχή στα Γιάννενα. Να οδηγήσει τα Γιάννενα στη νέα εποχή. Να παραδώσει το 2023 έναν δήμο σύγχρονο, ευρωπαϊκό χωρίς πιθανότητα πισωγυρίσματος», ανέφερε η κ. Κώστα, απευθύνοντας εκ μέρους της παράταξης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες, σε όσους βρέθηκαν από την αρχή δίπλα της και σε αυτούς, «που κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι, που αγκάλιασαν τις προτάσεις μας και το πρόγραμμά μας».

Σχετικά άρθρα

Στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου

Ικανοποίηση για τη χρηματοδότηση μεταστέγασης των Πειραματικών Σχολείων

O Άρης Μπαρτζώκας νέος Γραμματέας της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή»