ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ο «υπάλληλος της ΔΕΗ» ήταν κλέφτης

Ως υπάλληλος της ΔΕΗ εμφανίστηκε ένας 46χρονος σε 97χρονο στο Ελευθεροχώρι, καταφέρνοντας να τον πείσει να του επιτρέψει την είσοδο στο εσωτερικό του σπιτιού.

Στη συνέχεια προφασιζόμενος κίνδυνο πρόκλησης βραχυκυκλώματος ή πυρκαγιάς, τον έπεισε να συγκεντρώσει χρήματα σε σημείο της οικίας του, για δήθεν προστασία τους κατά τη διάρκεια υποτιθέμενων εργασιών, και ακολούθως, αποσπώντας την προσοχή του, τα έκλεψε. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2018 και η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δωδώνης, που ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 46χρονου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.

Επιχείρησε να κλέψει τσάντα λουόμενης

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 50χρονος αλλοδαπός, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης, στην παραλιακή περιοχή του Δρέπανου, αποπειράθηκε να αφαιρέσει τσάντα λουόμενης, έγινε όμως αντιληπτός από τη γυναίκα και τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.
Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του 50χρονου, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συλλήψεις φυγόποινων

Διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και καταδικαστική απόφαση του Γ΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, εκκρεμούσαν σε βάρος39χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στους Φιλιάτες από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και του Αστυνομικού Σταθμού Πυρσόγιαννης συνελήφθη στην Πυρσόγιαννη ένας 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σχετικά άρθρα

Απάτη και με επίκληση του Δήμου Πωγωνίου

«Πριν σκάσει ο θρόμβος» στο facebook…

Απάτη με λεία 21.000 ευρώ σε βάρος 28χρονου