ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Μπλόκο σε 102 κιλά κάνναβης στο Ράγιο Θεσπρωτίας

Περισσότερα από 102 κιλά κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ένας40χρονος Έλληνας και ένας 36χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Ράγιο Θεσπρωτίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Στον χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, βρέθηκαν 99 δέματα με 102 κιλά και 590 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 36χρονου εντοπίστηκε και συσκευασία με 0,2 γραμμάρια κοκαΐνης. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων, και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 36χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ,ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη τυχόν συνεργών τους.

Σχετικά άρθρα

«Ορφανά» 192 κιλά κάνναβης στην Θεσπρωτία

Ηπειρωτικός Αγών

Συνελήφθη για τσιγάρα και δενδρύλλιο κάνναβης

23χρονος διακινούσε κάνναβη σε χρήστες στα Γιάννενα