ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Εξιχνίαση κλοπών από καταστήματα

Στην εξιχνίαση τριών κλοπών από καταστήματα στην πόλη της Άρτας έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 32χρονος, ένας 30χρονος και ένας 27χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 20 Σεπτεμβρίου, ο 32χρονος από κοινού με τον 30χρονο διέρρηξαν παντοπωλείο, από όπου αφαίρεσαν διάφορα είδη και χρηματικό ποσό, ενώ κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου, διέρρηξαν βιβλιοπωλείο, από όπου αφαίρεσαν επίσης διάφορα είδη και χρηματικό ποσό. Στις 11 Οκτωβρίου, ο 32χρονος, από κοινού με τον 27χρονο, διέρρηξαν κρεοπωλείο, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας εξετάζεται η συμμετοχή των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Έκλεψαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Δύο γυναίκες προέκυψε ότι είναι οι δράστες κλοπής από σούπερ μάρκετ στον Λούρο Πρέβεζας, μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας. Οι δύο γυναίκες εμπλέκονται σε κλοπή διαφόρων ειδών, η οποία έγινε το απόγευμα της 27ης Δεκεμβρίου.