ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Διακινούσε κάνναβη στην Κόνιτσα

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη ένας 36χρονος στην Κόνιτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σε νομότυπη έρευνα στην οικία του καθώς και σε επαγγελματικό του χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 307,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, διαμοιρασμένη σε διάφορες συσκευασίες, χρηματικό ποσό 950 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Προληπτική επιχείρηση στον Κατσικά

Αστυνομική επιχείρηση με σκοπό την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών και τον έλεγχο της νομιμότητας παραμονής αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε νωρίς χθες το πρωί στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Κατσικά, από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια της δράσης πραγματοποιήθηκαν έντεκα έρευνες σε χώρους διαμονής, ελέγχθηκαν 42 άτομα, προσήχθησαν οκτώ και συνελήφθη ένας 28χρονος από την Ιορδανία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 27,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Εξιχνίαση κλοπής από σούπερ μάρκετ

Ένας 67χρονος και δύο γυναίκες, ηλικίας 43 και 34 χρόνων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες κλοπής διαφόρων ειδών από τα ράφια σούπερ μάρκετ στην Ελεούσα Άρτας, η οποία έγινε βραδινές ώρες στις 4 Δεκεμβρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Βρέθηκε ο διαρρήκτης

Ένας 36χρονος προέκυψε ότι είναι ο δράστης κλοπής με διάρρηξη σε μονοκατοικία στην Κρυοπηγή Πρέβεζας, μετά από έρευνα της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας. Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, κατά το χρονικό διάστημα από 4 έως 6 Ιανουαρίου, παραβίασε είσοδο μονοκατοικίας, εισήλθε σε αυτή και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.