ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Έκλεβε μοτοσικλέτες και τις πουλούσε στην Αλβανία

Πέντε υποθέσεις κλοπών δικύκλων από την Ηγουμενίτσα και την ευρύτερη περιοχή εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης, μετά τη σύλληψη αλλοδαπού, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά κατά το τελευταίο εικοσαήμερο στη διάπραξη κλοπών δικύκλων.

O δράστης συνελήφθη σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του είχε συσταθεί ειδική ομάδα αστυνομικών, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε έξαρση κλοπών δικύκλων στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης δρούσε βραδινές ώρες και έκλεβε μοτοσικλέτες, με σκοπό να τις μεταφέρει στην Αλβανία προς πώληση.
Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 17 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου, έκλεψε πέντε μοτοσικλέτες από το Μαυρούδι, το Καστρί Θεσπρωτίας, τη Νέα Σελεύκεια και την πόλη της Ηγουμενίτσας. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, κατασχέθηκε προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.
Η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Σχετικά άρθρα

Πήραν 200 ευρώ με τη μέθοδο της απασχόλησης

Ηπειρωτικός Αγών

Συνελήφθη για κλοπή

Ηπειρωτικός Αγών

Βρέθηκε το κλεμμένο κανό